GameSpot és una secció mensual on us posem al dia de les novetats de les empreses catalanes de videojocs.

Aquestes són les notícies del mes de maig!

Three Headed Monkey Awards


Llistat dels 16 videojocs finalistes dels 3HM:
1.Hole New World
2.ChromaVirus
3.Cubotrox
4.Dive Hard: Secrets of Divasutra
5.Dream Hills
6.Drop
7.Dynasty Feud
8.Mad Line
9.Mazeman
10.Monster Prom
11.Moons Of Darsalon
12.Six Sides of the World
13.Skara -The Blade Remains
14.StoneHeart
15.The Librarian
16.Wild Guardians

El passat 9 de juny vam poder gaudir de la 5ª edició dels Three Headed Monkey Awards, els clàssics premis de la UPC School. Les empreses catalanes Altered Matter (Etherborn), Mango Protocol (Agatha Knife) i Three Happy Tigers (Cubzzle) van participar en una taula rodona per parlar de les seves experiències com a indie developers i Blitworks (De Blob 2) i Big Star Games (Reservoir Dogs: Bloody Days) van impartir xerrades sobre com remasteritzar un joc de Wii i el making of de Reservoir Dogs: Bloody Days, respectivament.

La realitat virtual també va ocupar un lloc destacar en els premis amb el joc Danger Room, creat amb les HTC Vive!

Però, com sempre, el gran moment dels 3HMA és el lliurament dels premis, que van presentar Albert Murillo i Gina Tost amb la participació del públic en el també clàssic concurs de coneixement de videojocs. Una trobada imperdible cada any! Us deixem amb la llista de premis d’enguany.

PREMIS:

Premi jove talent: Everlasting, de Joel Codina Sánchez
Premi millor animació: Darrel, de Marc Briones i Alan Carabantes
Premi menció del públic: Chromavirus, de Joan Surís, Jordi Simon, Jordi Cano i Evelyn Rodríguez
Premi millor joc UPC: Mazeman, de Elías Pereiras i Julián Guijano
Premi millor videojoc mobile: Wild Guardians, de Mateo Pereira, Manuel Díaz, Albert Vives, Melanie Roca i Alex Muñoz.
Premi millor videojoc: Moons of Darsalon, de Daniel Manzano Salazar.


The Frankenstein Wars – Cubus Games

Cubus Games tornen amb un gran clàssic: The Frankenstein Wars.  Tom i Anton Clerval han guardat durant molts els anys el secret de la criatura que tots coneixem. Ens trobem en el segle XIX en plena guerra amb figures com Ada Lovelace o Napoleó Bonaparte. Recorda: la història la decideixes tu. Descobreix nous personatges, explora els mapes i guia els dos germans. El destí d’Europa és a les teves mans!

Disponible per iOs i per Android.

Magic Quest TCG- Frozen Shard

Magic Quest TCG  és el nou joc de cartes de Frozen Shard en què un Invocador ens explica la seva història. Ara busca venjança i necessitarà guerrers, mags, caçadors entre altres per combatre els teus nous enemics! Trobaràs tan humans, orcs o elfs. Deixa’t conquistar per aquesta aventura fantàstica creant un poderós exèrcit, descobrint les ruines del Regne de Furiasolar i convertin-te en el Cavaller de l’Exèrcit Brillant!

Disponible per Android, iOs, Facebook i Kongregate

 

 

 

Marta Izquierdo

A %d bloguers els agrada això: