Aquest és un post del 2017. Aquí teniu la informació actualitzada de les colònies d’estiu 2019.

Com cada any us hem preparat un recull de centres que ofereixen colònies i campaments d’estiu relacionats amb el món de la tecnologia, especialment activitats robòtiques i de disseny de videojocs. Si en trobeu a faltar alguna, feu-nos-ho saber!

 

Centres que apareixen en el llistat

BDN Lab
Camp Tecnológico
Casa Sagnier
ClauTIC
Codelearn
English Summer S.A International Schools
ENTI – UB
Escola FEDAC de Sant Andreu
Innova Educació
Pere Tarrés
TbKids
Teknós. Centre de formació en tecnologia i comunicació – UVic

Si organitzeu colònies o campaments d’estiu relacionats amb el món de la teconologia, aviseu-nos a digital.icec@gencat.cat i us afegirem a la llista!!


BDN Lab

Campus tecològic d’estiu “Petits Makers”

Setmana 1 (del 26 al 30 de juny): Smart City: La ciutat intel·ligent
Setmana 2 (del 3 al 7 de juliol): Construïm jocs
Setmana 3 (del 10 al 14 de juliol): Programem videojocs
Setmana 4 (del 17 al 21 de juliol): ArtísTICs
Setmana 5 ( del 24 al 28 de juliol): Univers Maker

Edat: 8 a 12 anys

Horari: 09:00 – 13:00h

Dates: 26 de juny – 28 de juliol

Lloc:  Badalona


Camp Tecnológico

Campaments d’Estiu – Barcelona – Paral·lel

Horari: 09:00 – 14:00h

Dates: 28 d’agost – 1 de setembre

Lloc:  Barcelona

Campaments d’Estiu – Barcelona – Sarrià

Horari: 09:00 – 14:00h

Dates: 26 de juny – 8 de setembre

Lloc:  Barcelona

Campaments d’Estiu – Barcelona – Sants

Horari: 09:00 – 14:00h

Dates: 28 d’Agost – 1 de Setembre

Lloc:  Barcelona

Campaments d’Estiu – Sant Cugat

Horari: 09:00 – 14:00h

Dates: 26 de Juny – 14 de Juliol

Lloc:  Sant Cugat

Campaments d’Estiu – Vall d’Aran

Inventor Lab Genius (de 9 a 12 d’anys)
Inventor Lab Expert (de 12 a 17 anys)

Horari: 09:00 – 14:00h

Dates: 3 al 21 de Juliol

Lloc:  Vall d’Aran

Campament Internacional d’Estiu – Vall d’Aran – Lés

Els tallers que s’ofereixen en aquet campament s’enfoquen en 2 àrees tecnològiques: Àrea Robòtica i Àrea Codi i Disseny.

Com activitats tecnològiques addicionals per tots els assistents del campament, hi haurà un camp de proves de vol de minidrons per aprendre el domini i el control de vol que es complementa amb els simuladors de vol en ordinador i un camp de vol de drons de carreres amb càmera i ulleres de visió pel control del dron.

Hi haurà campionats de coets d’aigua a pressió i de cotxes amb propulsió amb coets.

Edat: Campament Genius (9 a 12 anys), Campament Expert (de 13 a 17 anys)

DatesSetmana 1: De dissabte 1 de Juliol a dissabte 8 de Juliol, Semana 2: De dissabte 8 de Juliol a dissabte 15 de Juliol, Semana 3: De dissabte 15 de Juliol a dissabte 22 de Juliol

Lloc:  Les, Lleida

 

 


Casa Sagnier

Casal d’estiu jove

Edats: 11 a 16 anys

Hores: 9:30 – 13:30h

Dates: Setmana del 26 al 30 de juny: Setmana plena de sortides i activitats per tota Barcelona; Setmana del 3 al 7 de juliol: Setmana dedicada a la robòtica i la impressió 3D; Setmana del 10 al 14 de juliol: Setmana dedicada al món dels audiovisuals; Setmana del 17 al 21 de juliol: Setmana dedicada als esports i activitats físiques.

Lloc: Barcelona


ClauTIC

ClauTIC Camp 2017 – Robòtica

“Tant si t’inicies en el món de la robòtica educativa com si ja la domines, als ClauTIC Camp podràs posar en pràctica totes les teves habilitats!!

Et proposem un Campus intensiu d’una setmana en el qual aprendràs a construir i programar robots de Lego®, Dash and Dot i Vex IQ de manera molt intuïtiva a través d’una sèrie de reptes (en aquesta edició relacionats amb el Far West) i a més, aprendràs a treballar en equip, a respectar rols, a comunicar el que vas aprenent a través de vídeos i blogs….

Aquest any l’eina de programació que farem servir serà Enchanting – Scratch per Lego® Mindstorms, i si tens més de 12 anys, Modkit for VEX per VEX IQ.

Els ClauTIC Camp són campus d’estiu enfocats a nois i noies que els hi agradi o vulguin descobrir el fantàstic món de la robòtica i la programació, amb un component formatiu important (totalment pràctic). Es fan durant els matins i en torns independents de 5 dies a Barcelona durant tot el mes de juliol, i Pineda de Mar (la primera i segona setmana d’agost).”

Edat: Entre 8 i 12 anys, entre 13 i 17 anys

Horaris: 09:00 – 13:30 h

Dates: BCN 26 – 30 de juny, 3 – 7 de juliol, 10 – 14 de juliol, 17 – 21 de juli0l, 24 – 28 de juliol / PINEDA DE MAR: 31 de juliol – 4 agost, 7 – 11 d’agost

Lloc: Barcelona i Pineda de Mar

 

ClauTIC Camp 2017 – Videojocs

“T’agraden els videojocs? Vols aprendre a crear-ne (programar-los, dissenyar-los,  dissenyar personatges, fons, escenes…? El ClauTIC Camp és el teu campus d’estiu! Aprendràs i practicaràs tot l’ho relacionat amb el món del videojocs!

Et proposem un Campus intensiu d’una setmana en el qual aprendràs a crear videojocs des de 0 de manera molt intuïtiva a través d’una sèrie de reptes (en aquesta ediciórelacionats amb el Far West) i a més, aprendràs a treballar en equip, a respectar rols, a comunicar el que vas aprenent a través de vídeos i blogs…. Aquest any l’eina de programació que farem servir serà Scratch (grup petits) i Unity (grup grans).

Els ClauTIC Camp són campus d’estiu enfocats a nois i noies que els hi agradi o vulguin descobrir el fantàstic món de la robòtica i els videojocs, amb un component formatiu important (totalment pràctic). Es fan durant les tardes de juliol a Barcelona  i Pineda de Mar les dues primeres setmanes d’agost en torns independents de 5 dies.

Un campus de videojocs únic, assessorats per experts en el món dels videojocs per crear una experiència el més real possible al que es fa en empreses de creació de videojocs! Cartes de Game Design per escollir característiques del joc, disseny dels nivells, creació de personatges i fons… un campus de videojocs integral. Aprendràs a programar-los, però també a fer tota les altres tasques que formen aquest maravellós món!”

Edat: Entre 8 i 12 anys (Scratch), entre 13 i 17 anys (Unity)

Horaris: 15:00 – 19:00 h

Dates: BCN 26 – 30 de juny, 3 – 7 de juliol, 10 – 14 de juliol, 17 – 21 de juli0l, 24 – 28 de juliol / PINEDA DE MAR: 31 de juliol – 4 agost, 7 – 11 d’agost

Lloc: Barcelona i Pineda de Mar

 


Codelearn

Campaments Codelearn

“Codelearn presenta els campaments tecnològics 2017. Una experiència inoblidable! El lloc: en plena natura, una enorme finca de prats i boscos. Un indret privilegiat al costat del pantà de Sau (Osona).

La temàtica principal de les activitats tecnològiques serà la de “VR”, és a dir, Realitat Virtual, dirigides per un dels principals experts en aquest camp de Catalunya. Però no només això, ja que els assistents podran gaudir, entre altres, de:

– Excursions
– Drones
– Esports
– Activitats Nocturnes
– Piscina
– Jocs
– Anglès
– Piragües

i molt més!

Tot pensat per a passar-s’ho bé i al mateix temps aprendre sobre les tecnologies més innovadores!”

Edat: de 9 a 16 anys

Dates: del 16 al 22 de juliol

Hores: matins i/o tardes

Llocs:  Casa “La Cinglera”, al pantà de Sau (08519 Vilanova de Sau)

 

Campus tecnològic estiu 2017

Programació a Minecraft amb Scriptcraft – Deixa de jugar com tothom i desperta els teus súper-poders al Minecraft! Gràcies a la programació, podràs construir en un moment allò que t’hagués costat hores. Passa a ser creador en comptes de consumidor!

Programació a Minecraft amb Scriptcraft i impressió 3D – Com el curs anterior, però part del curs el dedicarem a veure com convertir en objectes reals allò que fem al Minecraft, i imprimir-los amb una impressora 3D.

Minecraft: mods i creació de textures – Aprèn a instal·lar mods i a crear les teves pròpies textures!

Minecraft: Redstone – Redstone, lloat pel New York Times, obre un món de possibilitats nou, ja que introdueix l’equivalent a l’electricitat, d’aquesta manera es pot crear tot tipus d’interruptors, botons, palanques, mecanismes d’acció reacció… o fins i tot ordinadors!

Apps per mòbil amb AppInventor – En aquest curs podràs aprendre a fer les teves primeres aplicacions per mòbil.

Domòtica amb Arduino – La domòtica ens porta la tecnologia dins de casa: persianes automàtiques, portes i llums que s’obren amb sensors… En aquest curs farem una maqueta d’una casa intel·ligent, aprenent principis d’electrònica.

Introducció a Arduino – Si vols iniciar-te en el món del hardware, aquest és el campus ideal! Descobrirem l’electrònica i com es programa l’Arduino.

Introducció a la programació amb el mètode Codelearn – Vols aprendre a programar amb el mètode més divertit i efectiu? Aprofita ara per fer un intensiu i posar-te al dia! En aquest curs podràs practicar diversos llenguatges, tenir un primer contacte amb robots, i veure com són les classes de la millor extraescolar!

Introducció a Raspberry Pi i Sonic Pi -Raspberry Pi és l’ordinador més petit, de la mida d’una targeta de crèdit. Però hi pots fer de tot! Per exemple.. música! Descobreix amb Sonic Pi com fer música programant!

Robòtica amb Arduino – En aquest curs farem un cotxe robot controlat amb el mòbil, partint de components electrònics com sensors i resistències. El teu primer robot! No imprescindible, però recomanable haver fet el curs d’Introducció a Arduino

Robòtica amb Lego Mindstorms – Per als que vulguin aprendre robòtica però sense la part electrònica dels Arduinos, en aquest campus aprendrem a fer un robot Lego Mindstorms, els robots educatius més famosos!

Programació de videojocs – Vols aprendre a fer els teus propis jocs? Aquest curs és la forma més fàcil de començar! Farem servir Scratch, una eina molt visual i creativa. No cal experiència prèvia!

Edat: de 7 a 16 anys

Hores: matins i/o tardes

Llocs:  Banyoles, Barcelona – Eixample Dreta, Barcelona – Les Corts, Barcelona – Sant Gervasi, Castellar del Vallès, El Prat de Llobregat, Gavà, Lleida, Manresa, Molins de Rei, Sabadell, Sant Cugat, Terrassa


English Summer S.A International Schools

Tech Camp

“DYNAMIND Ments Dinàmiques arriba a English Summer S.A. per presentar una nova forma d’aprendre ciència i tecnologia, a través d’una robòtica educativa. Aquest campament tecnològic segueix l’estela dels millors tech camps d’EEUU, i en ell s’experimenta amb noves tecnologies per potenciar l’enginy i la creativitat dels participants. Pels matins, els alumnes realitzen 3 hores de classes d’anglès amb professors nadius i per les tardes, assisteixen a tallers impartits per dissenyar, construir i posar en marxa el seu propi robot que haurà de resoldre diferents reptes que se li plantegin. A més, aprendran també a estructurar el pensament lògic, a dissenyar les seves pròpies aventures gràfiques, videojocs o construir una web de manera molt intuïtiva. “

De 5 a 9 anys: Robòtica amb LEGO WeDo per treballar sobre tot el muntatge d’estructures amb engranatges i motors per la seva programació.
De 10 a 14 anys: Robòtica ambLEGO Mindstorms on s’ensenyarà a crear i programar un robot amb diferents sensors.

Edat: de 8 a 14, de 8 a 17

Dates: 25 de juny al 02 de juliol (de 8 a 17 anys), 29 de juliol al 04 d’agost (de 8 a 14 anys)

Lloc:  Prades

 


ENTI – UB

Summer School

APRÈN A DISSENYAR UN VIDEOJOC EN UN MES. Si tens a partir de 14 anys, ets un apassionat del món dels videojocs i tens moltes ganes d’aprendre; aquest és el teu curs. Tindràs l’oportunitat d’introduir-te per primera vegada al disseny de videojocs i de crear la teva pròpia peça en només un mes. La durada total és de 88 hores, les suficients per assolir els coneixements i eines que faran possible la implementació del teu joc. No cal tenir nocions prèvies de programació o art.

INTRODUCCIÓ AL ZBRUSH I SUBSTANCE. Una formació de 80 hores, especialment adreçada per a artistes. A més, els pots cursar per separat. T’indiquem, breument, els continguts de cada curs:

  • Curs Zbrush. (2 h teòric/pràctic)+ (2 h exercici). S’adreça a tots aquells interessats a conèixer les possibilitats i el flux de treball de Zbrush com a eina de Sculpting. El seu objectiu dissenyar un model high/low+UVs, utilitzant les tècniques i eines presentades durant el curs. Software utilitzat: Zbrush, entre altres.
  • Curs substance painter. (2 h teòric/pràctic)+ (2 h exercici). Adreçat a tots aquells interessats a conèixer el flux de treball de Substance Painter i les possibilitats dels materials PBR (Physically-Based Rendering). És recomanable tenir coneixements previs de Photoshop. L’objectiu és acabar amb el model, prèviament esculpit al llarg del curs de Zbrush, texturitzat mitjançant el software de texturitzat i Look Development Substance Painter. El software emprat serà: Substance Painter, Adobe Photoshop, entre altres.

DESENVOLUPA JOCS AMB UNITY 3D. Un curs de 98 hores, adreçat a dissenyadors. Les classes inclouen: teoria i pràctica i temps suficient per avançar en el projecte final. S’adreça a tots aquells interessats a aprendre la base del desenvolupament d’un videojoc amb l’engine Unity 3D. Es requereixen coneixements bàsics de pseudocodi i de conceptes molt bàsics de programació, tals com: variables, arrays, funcions, classes, etc. L’objectiu és la creació d’un joc des de 0, utilitzant les tècniques i eines presentades durant el curs.

Edat: + 14 anys

Hores: 09:30h – 14:00h

Dates: del 3 al 28 de juliol

Lloc: Barcelona

 


Escola FEDAC de Sant Andreu

La petita orquestra tecnològica

Experimentem amb l’electricitat! Aplicant conceptes bàsics de programació amb Scratch donarem vida als instruments de la banda, com si tinguéssim una vareta màgica. Una setmana musical on farem servir plaques Makey Makey, materials reciclats i ens familiaritzem amb el medi tecnològic i digital, programant nosaltres mateixos els efectes de so que més ens agradin. Preparats per passar de l’electricitat a la música? Que comenci l’espectacle!

Del 3 al 7 de juliol

Robot artista

Artistes, us obrim les portes de la nostra exposició. Llum, música i pintura en moviment. Amb programació per blocs i material reciclat, crearem elements elèctrics que pintaran mentre es mouen i dibuixos amb llum i color.

Del 10 al 14 de juliol

Introducció al disseny 3D

Tot invent necessita una carcassa maca. Amb eines de disseny 3D com Tinkercad dissenyarem el nostre propi clauer i altres figures per imprimir. Fes realitat les teves idees.

Del 17 al 21 de juliol

 

Edat: de 9 a 15 anys

Hores: 09:00h – 14:00h

Lloc: Barcelona

 


Innova Educació

Robòtica i creació de videojocs

Les nostres colònies de robòtica estan destinades a nens i nenes de 6 a 16 anys i en aquesta edició pretenem donar continuïtat  a la metodologia de l’estiu anterior oferint una oferta d’activitats tecnològiques més àmplia pels nostres participants: robòtica educativa, creació de videojocs,modelatge 3D, animació, programació… que com sempre combinarem amb altres activitats de lleure més tradicionals, per passar unes bones vacances, acompanyats d’un monitoratge responsable i de qualitat en un entorn natural inigualable.

Edat: Entre 6 i 16 anys

Dates: Juliol

Lloc: Cabanes, Girona

 

Campus Tecnològic d’Estiu Infantil – Girona

“Amb l’ús de les noves tecnologies, la robòtica educativa i les nostres dinàmiques creatives crearem uns entorns amens i propicis per treballar de forma cooperativa i els principals valors de la cultura de la pau a partir de diferent eixos conductors. Els alumnes gaudiran tot treballant amb robots, creats i dissenyats pels més petits de la casa, com són els Pleos o les Bee–bots. Crearan escenaris amb la innovadora metodologia “Build to Espress” de Lego i es divertiran i consolidaran els seus aprenentatges jugant i treballant de forma cooperativa amb les nostres tablets.

Constantment adquirim nou material per fer més amenes i innovadores les nostres sessions, per aquest curs per exemple tenim nous companys de viatge, els simpàtics Dash & Dot i Zowi, dos nous robots que ens permetran endinsar els participants, més menuts, en l’inici de la programació gràcies a la gamificació del seu aprenentatge combinat amb els dispositius dels telèfons intel·ligents i les tablets.”

Edat: P3, P4 i P5 (entre 3 i 6 anys)

Horari: 09:00 – 13:00h

Dates: 1r Torn: del 26 al 30 de Juny de 2017, 2n Torn: del 3 al 7 de juliol de 2017, 3r Torn: del 10 al 14 de juliol de 2017, 4t Torn: del 17 al 21 de juliol de 2017, 5è Torn: del 24 al 28 de juliol

Lloc:  Girona

 

Campus tecnològic per temàtiques: robòtica amb Lego, robòtica avançada, creació de videojocs, creació en 3D

“Com a novetat aquest any oferim la possibilitat de tematitzar els diferents Campus de vacances. Tanmateix a part de continuar treballant la robòtica educativa i la programació de videojocs en aquesta edició introduïm el treball del modelatge en 3D, la seva impressió i/o animació.  Els participants podran triar una temàtica per aprofundir cada setmana i en el cas que vulguin repetir temàtica en vàries setmanes s’oferiran nous projectes i reptes per cada setmana.”

Edat: Educació primària i/o secundària

Horari: 09:00 – 13:00h

Dates: 1r Torn: del 26 al 30 de Juny de 2017, 2n Torn: del 3 al 7 de juliol de 2017, 3r Torn: del 10 al 14 de juliol de 2017, 4t Torn: del 17 al 21 de juliol de 2017, 5è Torn: del 24 al 28 de juliol

Lloc:  Girona

 


Pere Tarrés

Robòtica

A través d’un entorn divertit que ofereix unes estades en una casa de colònies amb nois i noies amb les mateixes inquietuds, es pretén utilitzar la tecnologia per resoldre problemes i treballar en equip.

L’activitat de robòtica la portaran a terme tècnics/monitors especialistes. El primer dia es plantejaran reptes senzills per tal de conèixer el nivell dels participants i organitzar nivell inicial i nivell avançat.

 

Edat: Entre 8 i 16 anys

Dates: 9 al 16 de juliol

Lloc: Casa de Colònies Artur Martorell, Calafell.

 

Disseny de videojocs

Colònies pensades per estimular la creativitat dels joves.

S’organitzaran petits grups on cada participant desenvolupa un rol dins de l’equip que els permet avançar el desenvolupament del taller de videojocs.

En una setmana farem 24h de taller pràctic de disseny de videojocs amb monitors/es especialitzats, mestres de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI), adscrita a la Universitat de Barcelona (UB).

Edat: Entre 13 i 17 anys

Dates: 1 al 8 de juliol

Lloc: Tiana, Barcelona

Music DJ

Cinc dies per convertir-te en creador musical fent un repàs a la música electrònica des del Dr. Who, Pink Floyd, Madona, Dior, Kraftwerk i d’altres, fins a l’actualitat. La música és el fil conductor transversal per potenciar i desenvolupar habilitats i competències personals i d’un futur professional. També treballarem la creativitat i capacitats d’emprenedoria, com la confiança, la independència i el treball en equip.No es necessària experiència ni coneixements musicals. iPad i material de treball inclós.

Edat: Entre 14 i 17 anys

Dates: 10 al 14 de juliol

Lloc: Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL, carrer Santaló, 37 de Barcelona

Realitat virtual a un clic

Descobriràs la realitat virtual, la realitat augmentada i el vídeos 360º, també treballarem habilitats i competències com l’empatia i el treball en equip.

El primer dia crearem sis espais d’experimentació per explorar les possibilitats que aquesta tecnologia ens ofereix en el món real: Immersió en un espai virtual a través d’unes ulleres de realitat virtual, fabricació d’ulleres de cartró tipus Google Cardboard, prova de les ulleres amb aplicacions per a mòbils i amb tecnologia de reconeixement de veu, vídeo en 360º, introducció al procés de creació d’un videojoc i experimentació amb programes de creació 3D.

Edat: Entre 14 i 17 anys

Dates: 3 al 7 de juliol

Lloc: Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL, carrer Santaló, 37 de Barcelona

 


TbKids

“TbKids ofereix casals d’estiu tecnològicament creatius utilitzant la gamificació com a eina d’aprenentatge per fomentar els cocneptes de STEAM i el treball en equip”.

Colònies d’estiu

Edat: de 8 a 13 anys

Dates: Del 2 al 8 de juliol

TbKids Sant Cugat

Edat: de 5 a 16 anys

Hores: 09:30h – 13:30h

Dates: Del 26 de juny al 4 d’agost i del 28 d’agost al 8 de setembre.

Lloc:  St. Cugat

Campus Urbans a Barcelona – EUSS

Edat: de 6 a 17 anys

Hores: 08:00h – 14:00h (amb possibilitat de dinars i activitats de tarda)

Dates: Del 26 de juny al 27 de juliol

Lloc:  Barcelona


Teknós. Centre de formació en tecnologia i comunicació – UVic

Robòtica, Programació, 3D i Drons. T’apuntes?

“El taller pretén apropar el món de la robòtica mitjançant l’experimentació amb diferents eines i robots que els alumnes podran construir i programar. Es potenciarà el treball en equip a través del desenvolupament d’un projecte on hi intervindran conceptes de disseny, planificació, construcció i programació amb l’objectiu de resoldre un repte proposat.”

“Diàriament es treballarà en petites fases d’un projecte que inclourà coneixements de 3D, de Drons, Ev3, i Arduino, de manera que els participants tindran un aprenentatge progressiu de tots aquests aspectes, així com dels materials i software a utilitzar. Es fomentarà el treball en petits equips de treball.”

  • Del 26 al 30 de Juny 2017 de 9h a 13h (20 hores)

En aquesta ocasió els alumnes hauran d’aprendre a utilitzar una impressora 3D per a la realització d’un prototip de producte d’una empresa de màrqueting i transport i també realitzar el timbre de l’empresa. Aprendran a controlar una placa Arduino amb motor i sensors, controlar un robot de tecnologia Mindstorm Ev3 i pilotar un dron per aconseguir distribuir de forma sostenible i eficaç el producte dissenyat.

  • Del 3 al 7 de Juliol 2017 (excepte el dia 5 festiu a Vic) de 9h a 13h (16 hores)

Els estudiants tindran el repte d’ajudar al cos d’agents rurals en un simulat rescat d’un grup d’excursionistes. Per aconseguir-ho hauran d’aprendre o seguir-los ampliant aquells que ja hagin assistit a la primera setmana. Igual que en l’anterior ocasió aprendran a controlar una placa Arduino amb motor i sensors, controlar un robot de tecnologia Mindstorm Ev3 i pilotar un dron i aconseguir localitzar i rescatar els excursionistes extraviats.

  • Del 26 de Juny al 7 de Juliol de (excepte el dia 5 festiu a Vic) de 9h a 13h (36 hores)

Edat: de 13 a 18 anys

Lloc:  Vic

Laravel & VueJS: Desenvolupament Web

El desenvolupament web ha evolucionat molt, ja no només es treballa amb HTML, CSS i PHP, sinó que en els darrers anys han sorgit noves tecnologies i metodologies de treball. Al llarg del curs es veuran a partir d’exemples pràctics, com desenvolupar aplicacions web de manera professional utilitzant les últimes tendències (Laravel, Vue JS, Webpack, Vagrant, Node JS, Composer, PHP7, Restful APIs, OAuth, TDD, SASS, ES2016).

Edat: de 13 a 18 anys

Hores: 18:00h – 21:00h

Dates: Del 10 al 14 de juliol

Lloc:  Vic


Si organitzeu colònies o campaments d’estiu relacionats amb el món de la teconologia, aviseu-nos a digital.icec@gencat.cat i us afegirem a la llista!!

Marta Izquierdo

%d bloggers like this: