Fa unes setmanes us vam presentar els videojocs catalans que han estat publicats el 2016. I avui us fem arribar les novetats al món de l’animació a Catalunya. Aquesta informació ha estat proporcionada per les mateixes empreses, gràcies a la coordinació de ProAnimats.

Gaudiu de la llista!!!

LLARGMETRATGES
Maricones, el cine de Els 5 QK’S

Direcció: Ricardo González.
Animació: Alberto Urdaneta.
Disseny de Personatges: Pau Sanz i Vila

http://www.facebook.com/mariconesdoc

Alfonso de Serra, Lluis Escribano, Ramón Massa, Ces Martí i Enric Bentz van ser Els 5 QKs, un grup de cineastes aficionats que van decidir unir-se en 1975 per crear una filmografia única, avantguardista i transgressora que trencava amb els convencionalismes socials, religiosos i polítics de l’època, posant al “maricón” (per llavors el terme gai o homosexual no s’estilava) com l’heroi protagonista: orgullós de si mateix, desvergonyit, més enllà del bé i del mal… el plaer absolut com a identitat.

Ozzy

Arcadia Motion Pictures S.L./ Pachamac Films A.I.E./ Capitán Araña, S.L./ BD Animation INC.
http://www.arcadiamotionpictures.com

La nostra és una comèdia d’aventures que suposa un entreteniment familiar per a tots els públics i alhora un divertit homenatge als grans clàssics del cinema carcerari. Així doncs, “Ozzy” és una pel·lícula d’animació. També una pel·lícula de gènere carcerari. I també una història protagonitzada, gairebé íntegrament, per gossos. Però no només això, és també una història que parla sobre l’amistat, la lleialtat i el valor, i de com de vegades trobem en els altres el coratge que no som capaços de trobar en nosaltres mateixos.

CURTMETRATGES
A la deriva

Apemanstudio
http://www.aladerivefilm.com

Paul té 12 anys i viu en un edifici d’apartaments gris en els suburbis de París. La vida en el veïnatge és trist però ell treballa sobre un projecte gran amb el seu pare: renovar un vell vaixell per navegar junts. Paul nota que alguna cosa li passa al seu pare. Ell està lleugerament transparent. Ningú a la família sembla notar-ho. Cada dia la situació empitjora; el pare perd la seva opacitat i la passió per renovar el vaixell. Paul tracta d’entendre que li passa per ajudar abans que ell desaparegui completament.

Cavalls Morts

I+G Stop Motion
http://www.stopmotion.cat

Cavalls Morts és un curtmetratge d’animació amb ninots on un nen, a través dels seus ulls innocents, intenta comprendre els efectes de la guerra i s’adona de l’absurda autodestrucció de l’ésser humà.

Christmas Break

Ifeelms
http://www.facebook.com/ChristmasbreakShortfilm

Un matí de Nadal qualsevol: fa olor a pastís, últims retocs a la decoración, un gatet vol que l’acaronin…

El Mag

De Verité Produccions
http://www.deverite.com

Després de passar molt de temps tancat en la seva torre en la recerca del coneixement, el Mag arriba a un penya-segat on manipula antics símbols en un ritual màgic, amb el qual acaba fusionant corporalment en un mussol.

Units, viatgen pels quatre elements de la natura: foc, terra, aigua i aire, transformant-se en flames, libèl·lula, peix i huracà. Fan un recorregut per mons fantàstics plens d’éssers màgics, fins acabar a la ment d’una nena asseguda a les escales d’una portal enmig de la civilització. La mirada del mag a la nena es fon amb el cosmos.

El nen i l’eriçó

I+G Stop Motion
http://www.stopmotion.cat

El nen i l’eriçó és un curtmetratge d’animació amb ninots destinat a un públic infantil on s’explica una petita història de llibertat i aventura plena de fantasia.

Solstice

Mago Production
http://www.Solsticeshortfilm.com
http://www.magoproduction.com

Curt de animació 3D. En el jardí de Solstice, una tanca de fusta separa dues parcel·les molt diferents: una poblada de neu amb una caseta vella però resistent. Una altra on es reflexa un càlid sol. L’Hivern, un ancià solitari i perepunyetes viu en un costat del jardí. El seu dia a dia consisteix a treballar perquè la neu no s’amuntegui a l’entrada de la seva caseta. L’arribada d’un nou veí, el jove Estiu, alterarà la pau i tranquil·litat que regna en el veïnat.

SÈRIES
Bat Pat

Imira Entertainment
http://www.imiraentertainment.com

Bat Pat és una sèrie d’animació que segueix les aventures còmiques i esgarrifoses d’en Bat Pat (que, en el cas de què no ho hagueu endevinat, és un ratpenat que parla) i els seus amics Martin, Leo i Rebecca Silver.

Horaci l’Inuit

Imagic TV
http://www.imagic-tv.com

HORACI L’INUIT és una sèrie d’AVENTURES, HUMOR I MISTERI adreçada als més petits. Situada a les Terres del Nord, els nostres protagonistes l’HORACI i la SEDNA se les hauran amb els malvats plans del nefast Mr. Rudolf per destruir tot allò que els envolten. Rodejats de pintorescos personatges com ara el vell xaman, el caçador milhomes o el despistat cuiner, les aventures d’Horaci reforcen valors essencials com ara el respecte al medi ambient, a la convivència i als valors familiars sense deixar de banda els gags i l’entreteniment.

Invizimals™

Screen 21 (coproducció amb Sony Computer Entertainment Europe, Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i Televisión Española).
http://www.screen21.net

La primera sèrie transmèdia que incorpora realitat augmentada a la pantalla. Basada en la saga d’èxit de videojocs de PSP, PSVita i PS3.

I si et diguéssim que un científic anomenat Keni Nakamura ha descobert unes criatures invisibles que viuen al nostre voltant? I si et diguéssim que ha descobert un portal per viatjar des del nostre món al seu? I si et diguéssim que t’embarcaràs amb nosaltres en una missió per resoldre els misteris del món Invizimals?

Vols formar part del nostre equip? Som l’Aliança dels caçadors d’Invizimals, i necessitem el teu ajut!

Lucky Fred 2

Imira Entertainment
http://www.imiraentertainment.com

L’èxit mundial de Lucky Fred torna amb més força que mai! En aquesta segona temporada, Fred, el robot Divendres i Geni viuran aventures intergalàctiques, per protegir i salvar el planeta, dels atacs d’un alien.

Misha la gata violeta (T2)

Teidees Audiovisuals
http://www.teidees.com

A la primera temporada, els amics de la Misha van veure un ovni, es van perdre al bosc, van descobrir el secret d’un veí misteriós, van trobar un tresor, van resoldre el misteri d’una carta anònima, van salvar formigues, van aprendre a anar en bici, van seguir un peix per tota la ciutat, es van salvar d’un tauró, van cuinar, van sobreviure a una terrible tempesta nocturna…. I van saber que la Misha tindrà un germanet.
A la segona temporada, el nou germanet de la Misha els donarà problemes i alegries. Descobrirem nous escenaris i aventures plenes d’acció, suspens i tota mena d’emocions.
52 noves aventures de la Misha, plenes d’humor, aventures i emocions.

Niloya

B-Water Animation Studios
http://www.b-waterstudios.com

Cada dia és una nova i enriquidora experiència amb la Niloya, la seva família, els seus amics i Topik, la seva tortuga. Envoltada de natura, jugant amb la pilota, saltant pels arbres, aprenent amb els animals, la Niloya viu mil aventures en aquest món ple de colors.

Tin &Tan

Mago Production
http://www.tf1international.com/int_fiche.php?Film=2055
http://www.magoproduction.com

Serie de animació 3D (52×7). Els nostres amics Tin&Tan són dos petits germans que viuen a una reserva forestal al cor d’Africa més salvatge. Tan, té sis anys, adora als animals i és summament curiosa. Vol ser veterinària com la seva mare, mentre que el petit Tin, de només tres anys i res de vocabulari, ànsia seguir les passes del seu pare, el guarda forestal de la reserva. Juntament amb els seus amics Tin&Tan començaràn emocionants aventures, descobrint les meravelles de la flora i la fauna que els envolten.

Zafari

B-Water Animation Studios
http://www.b-waterstudios.com

Zoomba és una cria d’elefant que màgicament ha nascut sense el típic color gris, ell té la pell amb ratlles negres i blanques com les zebres! Ell i el seu excèntric amic Quincy el mico viuen a la vall secreta de ZAFARI, on tots els animals són encreuaments d’espècies i on les aventures increïbles estan assegurades. Configuració de pipeline i supervisió de la producció.

Marta Izquierdo

A %d bloguers els agrada això: