En els darrers butlletins us hem anat presentant els youtubers catalans i en català. Aquesta vegada, volem reivindicar la presència femenina de la xarxa, que no és poca però ens encantaria que encara fos més gran! Per aquest motiu, us portem algunes de les nostres Youtuberes catalanes preferides. Va, noies. Animeu-vos a compartir els vostres vídeos!

Recomanacions de llibres

Com no podia ser d’una altra manera, aquest mes hem de fer una especial menció als booktubers. En el post de Youtubers en català ja us vam presentar la Marta Botet. Ara és un bon moment per seguir les seves recomanacions de llibres, no creieu?


Leopolda Olda

Una altra de les nostres Youtubers preferides és la Clara Moraleda que, com ja us vam explicar, és una artistassa que ha fet musicals com Mar i Cel o Scaramouche.

 


SócTastaolletes

La Cèlia Ventura és una ment insaciable. O tal i com es descriu ella, una autèntica tastaolletes. En el seu web ens parla de llibres i de teatre, encara que al seu canal només parla del que ha vist a l’escena.


Pedradolça

Cuina, viatges i molt més. Darrere del perfil de Pedradolça s’amaga la Berta que, vídeo rere vídeo, et sorprendrà amb noves receptes!


Elia Periwinkle

Reconeix que aquests dies si no has cantat la cançó de la Bella i la Bèstia al cinema, ho has fet a la dutxa. L’Elia també l’ha cantat, però a diferència de nosaltres, a ella és un plaer escoltar-la!!


Teresa Saborit

La Teresa és escriptora i fundadora de vullescriure.cat. Us animem a que li doneu un cap d’ull, ja que cada setmana fan una crida en què podeu compartir textos de diversos gèneres. En el seu canal personal hi trobareu tant les crides com diversos fragments de literatura narrats per ella mateixa.


Lila

Una altra catalana que canta com els àngels és la Lila. One Piece, Slam Dunk, Inuyasha o Bola de Drac ens han marcat a tota una generació. Anirem per mar i muntanyes i per tot l’univers intentant aconseguir la bola d’un drac meravellós ♫♫♫


Rorutza

La Diana és una de els nostres gamers preferides. En el seu canal podeu trobar jugades destacades de l’Overwatch, del Hearthstone o de vídeos del MineCat.

Marta Izquierdo

A %d bloguers els agrada això: