El mes de març organitzem dues activitats que no us podeu perdre si esteu en el món dels videojocs. Treieu l’agenda i reserveu les dates!!!!

Finançament

El dia 8 de març, conjuntament amb Gamebcn, organitzarem una sessió de finançament per a projectes de videojocs. Si esteu tirant endavant un videojoc i teniu dubtes sobre com podeu rebre finançament des del Departament de Cultura, us esperem al Canòdrom a partir de les 19h amb tota la informació i la resposta a tots els dubtes que pugueu tenir.

Per a més informació, apunteu-vos a aquest grup de Facebook!

Màrqueting i Comunicació

Avui dia ja no n’hi ha prou amb tenir un bon joc per competir en el mercat. La realització i l’execució d’un pla de comunicació per part de les empreses de videojocs i el coneixement a fons del mercat són tasques fonamentals que haurien d’integrar-se com a part del desenvolupament del mateix joc. Quan el videojoc es transforma en producte, les normes de joc canvien.

Per això, el dia 28 de març organitzem una jornada sobre màrqueting i comunicació per a videojocs amb xerrades, taules rodones i sobretot uns tallers pràctics amb consells imprescindibles.

Per a més informació, doneu-vos d’alta al SDE i rebreu la i rebreu la convocatòria quan s’obri la inscripció. En breu podreu consultar el programa aquí.

Resultat d'imatges de marketing videojocs

 

A %d bloguers els agrada això: