GameSpot és una secció mensual on us posem al dia de les novetats de les empreses catalanes de videojocs.

Aquestes són les notícies del mes de desembre!

Super Red-Hot Hero, de StrangeLight Games

captura-de-pantalla-2016-12-18-a-les-17-48-11

Super Red-Hot Hero, el joc de StrangeLight Games, és a Kickstarter. Un joc de plataformes que va formar part del projecte Gamebcn i que ara necessita una darrera empenta per acabar amb el desenvolupament i estar a disposició dels jugadors al setembre de 2017. I també podeu regalar el joc per Nadal!

Smart Baby Sensory Stimulation, de Sami Apps

La primera aplicació per al desenvolupament del teu bebè fins als 18 mesos. Smart Baby Sensory Stimulation és una aplicació que inclou diferents activitats per al desenvolupament del nadó provades científicament per ajudar a desenvolupar la seva intel·ligència treballant en conceptes com la relació de la distància, la juxtaposició i la col·locació entre els objectes que treballen l’atenció del nadó.

Gurmet, nou joc del Club Super3


Gurmet és un videojoc infantil per a mòbils i tauletes, gratuït i 100% en català. Està fent en HTML5 i per tant s’hi pot jugar sense instal·lar cap app, accedint des del navegador web del dispositiu iOS o Android a l’adreça web del joc Gurmet. El joc està plantejat perquè dues persones, o dos equips, competeixin entre sí, l’un des de cada costat del dispositiu. Per tant, tot i ser joc digital, potencia el joc entre amics o familiars, de cara a les sobretaules de Nadal. Es juga amb els 3 nous personatges que ha incorporat el Super3 aquest 2016: la Nenúfar, la Matoll i en 6Q.

Cute Aliens – Match 3 Invasion, de JanduSoft

Cute Aliens – Match 3 Invasion és el darrer joc de JanduSoft. En aquest joc heu d’ajudar el Milo, l’heroic comandant, contra les àliens més bufons de l’espai. Aquests petits monstres no són tan dolents, només han d’estar sota control. Aquest és un joc de puzzles on s’han de col·locar tres àliens iguals perquè desapareguin. El trobareu a Google Play i l’App Store.

Una nit a la Uni, un joc ambientat a la Universitat de Barcelona

Una nit a la Uni és una aventura gràfica basada en el llibre Breu història de la Universitat de Barcelona, de Montserrat Fullola. El videojoc, dissenyat per estudiants de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI), centre adscrit a la UB, comença quan un grup d’estudiants es queden tancats a la nit a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona. Per poder-ne sortir, han de resoldre enigmes vinculats a la història de la institució i reptar-se amb el fantasma dels antics rectors. A través de la seva aventura, es poden descobrir espais com el Paranimf i la galeria del Paranimf, l’antic jardí botànic, la Biblioteca de Lletres o la sala de Reserva.

El videojoc està disponible en català, castellà i anglès, és apte per a ordinador i també es pot descarregar a l’Apple Store (IOS) i a la Google Play Store (Android).

Sky Racer VR, de Pantumaca Barcelona

SkyRacer és un joc de realitat virtual en el qual controles un avió volant pel cel en 4 diferents escenaris: Xina, Noruega, Austràlia i Arizona. Volar cap avall augmentarà la velocitat però pot fer-te sortir de la trajectòria de la cursa. L’equilibri entre la direcció i la velocitat serà la clau per dominar aquest joc fet per a Samsung Gear.

Bubble Guriko, de Pupgam Studios / Game Troopers

Bubble Guriko, el joc de bombolles de Pupgam Studios, arriba a Windows Phone de la mà de Game troopers. L’objectiu de Bubble Guriko és salvar les petites criatures que es troben a les bombolles, que han estat segrestades pel malvat Cosmos al llarg dels cent nivells que conté el joc. La mecànica és senzilla, hem de disparar a les boles del mateix color perquè explotin i les bombolles dels Gurikos quedin lliures.

 

Gran Atles de Civilitzacions del Món, de Planet Factory

planetfact

El nou Atles de Civilitzacions del món que Planet Factory acaba de publicar és  molt més que un joc, és un repte per a tots aquells que volen convertir-se en experts en història! Una aplicació increïble plena de jocs, imatges i informació interessant perquè els nens trobin la història atractiva. Amb el Gran atles de civilitzacions podran explorar un total de 13 civilitzacions, utilitzant imatges reals i explicacions significatives per la seva edat. De moment podeu trobar: la Prehistòria, els Asteques i els Maies, els Inques, els Nadius Americans, els Víkings, l’Edat Mitjana, Mesopotàmia, l’Antiga Grècia, l’Antic Egipte, l’Imperi Romà, la Xina Imperial, el Japó Feudal i la història de l’Índia.

Hamster Universe, de Game Troopers

hamster

Hamster Universe és un bonic joc que comparteix l’aventura d’un petit rosegador a través de l’univers, mentre fa girar la seva roda per fer anar la nau. Clicant a sobre el hàmster el fareu córrer més i si li compreu gadgets també serà més ràpid. Per Windows Phone.

 

 

 

Marisol López

A %d bloguers els agrada això: