Com cada any, hem surfejat per la xarxa per trobar-vos els regals més curiosos, tecnològics, interessants per aquestes festes. Us assegurem que hem trobat regals mooooolt més frikis!!!

Els que us hem seleccionat esperem que us facin passar unes bones festes!!!

Esferificador de menjar

Resultado de imagen de spherificator cedarlane

Recordeu Ferran Adrià i l’esferificació? Doncs aquest aparell converteix gairebé qualsevol tipus d emenjar en petites esferes (com si fossin caviar) precioses i de gustos sorprenents. Fàcil de fer servir, el regal perfecte per als frikis de la cuina.+info

World View Experience

Resultado de imagen de world view enterprises
Imagineu-vos flotant en la foscor de l’espai a 30 km d’alçada, veient la curvatura de la Terra, navegant al llindar del cel, fregant la vora de l’espai. Voleu regalar el viatge de la vida? Doncs ara podeu. +info

Samarreta hidròfoba

Resultado de imagen de Hydrophobic Nano Unisex Shirt
Aquesta samarreta s’auto-neteja amb la nanotecnologia hidrofòbica. Feta amb un teixit transpirable ultra suau, evita les taques de vessaments i la transpiració. Tots els líquids a base d’aigua senzillament llisquen! Durable i rentable a màquina. +info

Anell amb el teu missatge en ondes sonores

Resultado de imagen de wide sound wave ring etsy
El regal científic més romàntic. Aquest anell te imprés la teva veu dient el missatge que vulguis en forma d’onda sonora. És clar, has d’enviar el missatge i te’l fan personalitzat. +info

Funda de telèfon que t’ensenya imatges tèrmiques

FLIR ONE Thermal Imager for iOS
Aquesta funda d’iPhone et permet capturar i compartir imatges tèrmiques fàcilment. Detectar vida salvatge a la nit, o trobar objectes calents…  Barreja l’espectre visible i tèrmic amb gran detall i alta resolució. Ah, i també fa vídeos! +info

Aixeta que canvia de color amb la temperatura de l’aigua

Resultado de imagen de color changing led faucet amazon

Aquesta aixeta cromada incorpora llums LED sensibles a la temperatura perquè sempre sàpigues com de calenta o freda és l’aigua. A més, no cal cap bateria perquè els LEDs es carreguem amb el flux de l’aigua. +info

Un vol a gravetat zero

Resultado de imagen de gozerog
Flota com un astronauta, vola com un superheroi! Puja a un Boeing 727 especialment modificat que fa vols parabòlics per crear un entorn sense gravetat i, per tant, sense pes, el que et permetrà volar, rodar en l’aire, com si fossis a l’espai (o filmant un videoclip d’OKGo!). +info

Dino Esfera


La Dino Esfera és un objecte vivent, plena de milers d’organismes planctònics no tòxics bioluminescents anomenats dinoflagel·lats. A la foscor, quan l’agites, els organismes es tornen d’un color blau brillant brillant durant la nit. Realment únic! +info

Kit Strandbeest


Recordeu les Strandbeest, les bèsties de Theo Jansen que es mouen per la platja amb el vent? Us en vam parlar fa uns quants Butlletins. Ara podeu jugar amb la vostra pròpia mini Strandbeest, portar-la a la platja i veure com cobra vida quan bufi la marinada. +info

Braçalet que controla tecnologia amb gestos

Resultado de imagen de gesture control armband tech myo
Aquest increïble braçalet llegeix l’activitat elèctrica dels músculs i el moviment del teu braç per controlar la tecnologia wireless amb els gestos de la mà. Controla música, jocs, presentacions, i més de 100 aplicacions. +info

Un quadre que és una imatge del teu ADN

All sorts of DNA 11 products

Els retrats d’ADN són la forma més personalitzada d’art. Un bell aparador del que et fa qui ets. La seva imatge personal d’ADN serà tan única com tu: no hi ha dues impressions iguals! Un bon regal. +info

Retolador d’impressió 3D

Fa temps que en sentim a parlar però no podem evitar posar-lo a la llista. Aquí teniu el 3Doodler, un retolador que us permetrà imprimir en 3D. Es pot dibuixar verticalment, en horitzonal, com vulgueu, no cal ni pàgina! A més, es pot canviar de color i crear en l’espai sobre qualsevol superfície. +info

Impressora 3D PancakeBot

PNKB01BK_PancakeBot_lifestyle.jpg
Heu sentit a parlar de les impressores 3D que imprimeixen menjar? Aquí teniu el PancakeBot És una impressora 3D que fa creps americanes amb la forma de qualsevol imatge: de la torre Eiffel a Einstein, d’un astronauta a un gat… Esmorzars més divertits! +info

Auriculars de conducció òssia


Aquests auriculars d’alta tecnologia utilitza les vibracions per transmetre amb una gran qualitat el so a través del crani fins les orelles. Escolteu música sense bloquejar o cobrir les orelles i podreu escoltar tot el que passa al voltant! +info

Jaqueta LED de fibra òptica

Resultado de imagen de led jacket burning man

Ok, no acabem de saber si aquesta jaqueta és maca, però amb ella no passareu desapercebuts! Folrada de fibra òptica i LEDs i tot i així no s’escalfa. Pot canviar entre quatre colors i un cop carregada pot estar engegada durant 8 hores. Tota la nit de cap d’any! També hi ha una versió més informal. +info

Microscopi per al telèfon mòbil


Prepareu-vos per a explorar les petites meravelles del món amb aquest (súper assequible) microscopi amb augment 60x per al telèfon mòbil. Funciona amb iPhone, Samsung, HTC… Fàcil de col·locar i començar a descobrir! +info

Planetari en Realitat Augmentada

Connecteu el vostre dispositiu mòbil en aquest visor de realitat augmentada i podreu explorar el cel nocturn real amb la informació superposada. Molt interessant per veure, viure i aprendre sobre l’univers. +info

Gerro que pronostica el temps

Experimenteu amb aquest sistema únic per pronosticar el temps. Aquesta gota de vidre reacciona als canvis en l’atmosfera provocant que el líquid interiors sigui més clar o més fosc. La reacció als dies ennuvolats és increïble! +info

Un frikiviatge

Resultado de imagen de frikitrip

“Algun dia, els frikis dominarem el món”. Això pensen a Friktrip, una agència de viatges online que ofereix els viatges més frikis: el Londres màgic de Harry Potter, els escenaris de Joc de Trons, el glamour de Sexe a Nova York… +info

La vareta controladora

El Kymera Magic Wand Remote Control és un control remot universal que ens permet controlar molts dels aparells de casa amb un gest de la vareta màgica. No, no acompanyar el moviment amb un encanteri (però potser ajuda). +info

Futbolí per tunejar l’iPad


Si sou fans del futbolí i teniu un iPad… si heu pensat que aquests dos elements no tenen cap connexió… necessiteu aquesta taula de futbolí. Només cal posar l’iPad al mig, baixar l’app i passar hores donant-li a la pilota!!!! +info

Carregador solar per al mòbil

GREENLIGHTING NEW Solar Phone Charger - 2000mAh Window Cling Power Bank

Mentre hi hagi Sol (o sigui, durant els propers 5.000 milions d’anys) no et quedaràs sense baterial. Aquest carregador funciona a qualsevol lloc (si hi ha sol, clar) i és un regal perfecte per als viatgers. +info

L’anell que t’ho notifica tot

Aquest anell es sincronitza amb el nostre telèfon mòbil per donar-nos les notificacions de tot allò que passa: trucades, missatges, recordatoris, tweets… El que vulguis! Funciona amb iOS i Android. +info

Impressora Polaroid per al mòbil

tech-polaroid-zip
Connecta el telèfon a aquesta impressora super lleugera i fer “tangibles” les teves millors fotografies fetes amb el mòbil. La pots portar a sobre (només pesa 170 grs) i amb una càrrega pots fer 25 fotos. Per als qui estan cansats de no tenir fotos noves a l’àlbum! +info

Marisol López

A %d bloguers els agrada això: