Arriba el Nadal i ens trobem amb el problema de cada any. Com decoro la casa? Què li regalo a la cunyada? I on trobo felicitacions divertides? Des del Butlletí t’ajudem a que organitzis les compres d’aquests dies i a que tinguis distrets els nens durant una bona estona. Vols saludar els Reis d’Orient?

baixa   SantApp

SantApp recrea una conversa entre els Reis Mags o el soroll que fa Santa Claus en entrar a casa teva. Els pares han de deixar el mòbil a l’habitació en què l’endemà apareixeran els regals perquè els nens puguin sentir arribar ses majestats. Per si són massa curiosos, l’eina inclou un detector de moviment que bloquejarà l’aplicació si els nens cauen en la temptació d’entrar a l’habitació. Tanmateix, no hi ha cap versió en català i no sempre estan disponibles tots els noms.

google-play app-store

Aquesta no és l’única app en què es pot interactuar amb Santa Claus. En aquestes et truca al mòbil i tot! Tampoc hi ha versió en català, per això:

PNP 2016 Polo Norte Portàtil

A Call from Santa

 King Advisor

S’han portat bé o malament els teus nens aquest any? Els Reis Mags t’assessoren perquè decideixis quant de carbó mereixen. I en la línia de l’app anterior, també et fan una videotrucada.

google-play app-store

Seguiu el Pare Noel de Google

Com cada any en aquestes dates, Google posa en marxa una app que et permet saber a quin lloc del món és Santa Claus. Per tenir controlat quan has d’anar a dormir abans que arribi. L’app inclou també petits jocs.

google-play

  Christmas Gift List

No pateixis que aquest any no et tornaràs a passar del pressupost. Crea una llista amb els noms dels teus familiars i amics i afegeix un límit de diners a gastar. Controla la despesa afegint la llista de regals pertinent amb el seu cost.

No és la mateixa aplicació, però si ets usuari de iOs també tens una aplicació semblant, The Christmas List.

google-play app-store

  DIY Christmas Decoration

Cansat/da de la decoració nadalenca de cada any? Decora la vostra casa amb imaginació. Qui sap, potser podeu regalar alguna de les vostres creacions…

google-play 

   Recmember me

Recmember me et permet crear postals i programar-les per ser enviades un dia en concret. Per exemple, pots programar perquè s’enviïn les felicitacions de cap d’any als teus familiars i amics i estalviar-te el compromís d’haver de respondre toooots els missatges que reps durant la nit. L’aplicació et serveix per Nadal, però també per tot l’any.

google-play app-store

baixa-1   Frases de humor Navideño

Et fa mandra escriure felicitacions de Nadal? No saps mai què dir? Amb aquesta app no t’hauràs de trencar el cap.

google-play app-store

   Inkly:

Crea collages i envia les imatges als teus coneguts acompanyades de roses, bombons, etc. Atenció! L’app és gratis, el servei d’enviament no.

google-play app-store

   Polo Norte Portàtil

Polo Norte Portàtil és una pàgina web en què pots enviar un vídeo als teus coneguts amb la seva cara i el seu nom. Cada vídeo permet més o menys personalització. I com és d’esperar molts són de pagament. També hi pots accedir a través de l’app. A què estàs esperant? Tens una trucada de Santa Claus!

google-play app-store

   Jib Jab

Vols més felicitacions divertides? Job Jab és la teva app. Et permet posar la teva cara a vídeos, gifs, emojis i stickers per enviar felicitacions d’allò més originals.

google-play app-store

Marta Izquierdo

%d bloggers like this: