GameSpot és una secció mensual on us posem al dia de les novetats de les empreses catalanes de videojocs.

Aquestes són les notícies del mes de novembre!

Alchemic Jousts, de Lunatic Pixels

Alchemic Jousts és un videojoc d’estratègia en 2D encantador i divertit que acaba de ser publicat per PS4 i Steam. Domina els elements per lluitar contra el teu oponent i aconsegueix esclafar la base de l’enemic a base de nevades, tempestes i ventades. Lunatix Pixel, l’empresa desenvolupadora d’Alchemic Jousts, va ser incubat a Gamebcn.

Space Legend : Battle for Eternity, de Novarama

Novarama llença el seu darrer joc, Space Legend. La Galàxia t’espera! Vine i troba la glòria, o la destrucció: construeix flotes, comercia amb mercaderies, contracta herois… Inverteix en les millors naus espacials i converteix-te en un pirata espacial navegant per més de 200 planetes. Un univers dinàmic que evoluciona amb la comunitat i que et permetrà gaudir de les millors experiències de combat espacial.

Disponible en iOS.

Overkill VR, d’Starloop Studios

Overkill VR és un shooter en realitat virtual creat per Starloop Studios per HTC Vive. Et permet jugar com un líder de la resistència, del grup de rebels que lluiten contra el sistema. Hi trobaràs un bon nombre de diferents armes, potenciadors, combos… una cinquantena de nivells que et permetran més de 40 hores de joc. Tot això mentre et mous al món real.

Un Ratolinet Pérez molt modern, de Sami Apps

Un Ratolinet Perez molt modern Sami Apps

Sami Apps presenta una nova app dins del projecte de Biblioteca Digital. Un Ratolinet Pérez molt modern, de l’Editorial Corimbo, ens presenta un dels personatges més coneguts per a tots els infants en una nova versió renovada. El Ratolí Pérez amb l’ajuda del seu fill, el ratolinet, aprendrà a fer servir les noves tecnologies per seguir fent el seu laboriós treball totes les nits mentre els nens dormen. Vols conèixer les aventures d’Un Ratolinet Pérez molt modern?

La Biblioteca Digital, neix de la col·laboració de Sami Apps amb diferents editorials infantils, i amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística i la Secretaria d’Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya.

Bottle Flip Challenge de Pupgam Studios

Resultado de imagen de Bottle Flip Challenge pupgam

Pupgam Studios ha adaptat el repte de l’ampolla a un addictiu videojoc per a mòbils: Bottle Flip Challenge. La finalitat del repte és senzilla: llançar l’ampolla amb el dit i aconseguir que aquesta caigui de peu. Però han reinventat el joc afegint noves ampolles que només podràs desbloquejar si encertes tres vegades seguides. I si falles un cop, el teu marcador tornarà a zero i hauràs de començar de nou. A més, cada ampolla té un pes i una mida diferent. El joc és gratuït i per Android, iOS i web.

Monster Prom, de Beautiful Glitch

captura-de-pantalla-2016-11-20-a-les-18-30-11

Monster Prom és un joc per 1 – 4 jugadors que barreja el format “triar-la teva-aventura” amb la mecànica dels Sims. Ets un estudiant a un institut de monstres. I clar, ser un monstre és difícil, però trobar parella per al ball de l’institut de monstres encara ho és més!!! Explora l’escola, plena d’esdeveniments estranys i sorprenents, i coneix els teus 6 companys de classe. Cada esdeveniment et portarà a prendre una decisió i això provocarà que pugis o baixis a les estadístiques i que millori la relació amb els companys. I tot això serà determinant per a la nit del ball.

Monster Prom és a Kickstarter.

 

 

 

 

Marisol López

A %d bloguers els agrada això: