Potser sou tradicionals com nosaltres i per a vosaltres el proper pont de Tot Sants és sinònim de la Castanyada i us en fareu un fart de panellets, castanyes i moniatos. Però sincerament, a que us mola Halloween amb les disfresses, les carabasses decorades i totes les típiques històries de terror? Doncs si és així, us hem preparat una selecció digital perquè us aneu ambientant i trobant idees.

Stranger Things

La sèrie més addictiva de l’any és sens cap mena de dubte Stranger Things. Un dels moments més impressionants, angoixants i terrorífics de la temporada va ser justament emprat per crear la primera experiència de realitat virtual del servei d’streaming americà.

I per acompanyar la selecció digital que tot seguit us comentem, podeu anar preparant un pastís de carabassa i cireres que pren la forma demoníaca del Demogorgon gentilesa de Netflix!

Dead Secret

Dead Secret de Robot Invader és una història de terror en primera persona situada a Kansas el 1965. Troben un professor solitari mort i han de resoldre el cas abans de convertir-se en la següent víctima. Una història que la revista Time va definir com a “fascinant” i “profundament esgarrifosa”. Disponible per HTC Vive i Oculus Rift.

 The Brookhaven Experiment

Brookhaven de Phosphor Games Studio és un videojoc de supervivència per realitat virtual on els jugadors han d’utilitzar les armes proporcionades per sobreviure a onades cada vegada més terribles d’horribles monstres en un intent d’esbrinar què va causar el començament de la fi del món. Envoltats per les criatures zombis han de fer tot el possible per sobreviure… Disponible per HTC Vive i la recent PlayStation VR.

Grave

Grave és l’esperada proposta de terror de l’estudi independent Broken Window Studios que arribarà com a format spin-off previ en realitat virtual el proper 25 d’octubre a HTC Vive. El jugador es desperta en un desert estrany sense tenir idea de com ha arribat fins allà però es troba amb un bon grapat de criatures que sorgeixen de la foscor…

Here they lie

La PlayStation VR ha arribat al mercat a mitjans d’octubre amb un joc de terror psicològic  pertorbador i fosc. A Here they lie el jugador es submergeix en un món aterridor i surrealista poblat de criatures estranyes i malignes. Horrors inimaginables aguaiten a cada cantonada, fora de la vista, turmentant i corrompent la ment…

Until Dawn™: Rush of Blood

Until Dawn: Rush of Blood és una experiència de realitat virtual en exclusiva per PlayStation VR que posa els pèls de punta a tots els aficionats als shooter arcade. Armats fins a les dents els jugadors s’han d’obrir pas entre una horda d’enemics i monstres que es llançaran a per ell des de qualsevol costat. Una muntanya russa plena d’ensurts.

A Chair in a room

Et despertes en un un hospital il·luminat, el braçalet diu pacient no. 6079, John Doe. Visions fosques posen en dubte la teva lucidesa i només la medicació pot suprimir aquells que et volen atrapar. Quins són els foscos records que et van portar a l’internament? A Chair in a room és una experiència narrativa de terror que explora les possibilitats del terror psicològic en realitat virtual. Disponible per Google Cardboard Android, HTC Vive, Samsung Gear.

 Sisters: A Virtual Reality Ghost Story

Sisters ens transporta a una habitació en la que hem de mirar al nostre voltant per veure el que hi passa. Hem de tenir compte amb el mirem, perquè hi ha alguna cosa que no vol que hi siguem allà. Ensurts assegurats!  Disponible per Google Cardboard (AndroidiOS)

Dark Walls VR

Ens posem en la pell d’un guarda de seguretat que ha de vigilar un vell hospital abandonat, on un tràgic incendi va acabar amb la vida d’una dona i la seva filla de tres anys, que òbviament, segueixen vagant per aquest edifici… Disponible per Google Cardboard Android.

House of Terror VR

Si no teniu temps d’anar a algun passatge del terror a PortAventura o el Tibidabo aquí teniu un joc en realitat virtual per Google Cardboard (Android i iOS), on podeu explorar una d’aquestes terrorífiques cases mentre resoleu puzles i busqueu noves pistes sobre el que amaga aquest lloc. Tot això evitant que les criatures us capturin!

Night Terrors: The Beginnings

Amb Night Terrors podeu tenir una experiència de realitat augmentada terroríficament immersiva. Questiona’t la realitat. Afronta les teves ports. Explora allò paranormal. Disponible per iPhone.

Outlast

Entre els molts títols per PC, PlayStation o Xbox que s’han fet un nom en el gènere del terror us recomanem Outlast, un angoixant joc de supervivència on un periodista s’interna en un antic sanatori on es varen dur a terme certs experiments secrets…

Layers of fear

Amb Layers of fear explora la mansió victoriana i la ment malaltissa del seu propietari pintor en aquest terrorífic thriller psicològic per PC, PlayStation i XBox. Veureu acabada la seva inconclusa obra mestra?

The Sinister Fairground

Un gamebook a l’estil dels clàssics llibres de tria la teva aventura que ens arriba de la mà dels catalans Cubus Games. Un recorregut per una fosca fira poblada amb personatges sinistres per intentar salvar la pròpia pell! Disponible per Android i iOs.

iPoe / iLovecraft

Llibres interactius immersius de la mà de l’empresa catalana iClassics Collection que ens acosten als personatge i les històries dels dos grans clàssics del terror del segle dinou. Disponibles per Android i iOS. Imperdibles!

Esperem que amb totes aquestes recomanacions passeu una bona Castanyada/Halloween!!!!

Imma Garcia

%d bloggers like this: