Del dissabte 29 d’octubre al dimarts 1 de novembre tindrà lloc a la Fira de Barcelona el XXII SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA. El Palau 4 del recinte de la Fira serà l’espai que acollirà una de les activitats més esperades del Saló del Manga d’enguany: els tallers que diferents i reconeguts YouTubers duran a terme al llarg dels 4 dies d’aquest certamen.

Organitzats per FICOMIC i coordinats pel periodista Francesc Xavier Blasco, els tallers, de 40 minuts de durada i dividits en 6 temàtiques diferents, permetran als visitants una aproximació pràctica i amena a l’univers del youtubers.

Les xerrades tractaran temes com ara: la gravació del vídeo, l’edició i els efectes, penjar el vídeo a les plataformes on aniran allotjats, streams de vídeo en directe, la gestió dels drets i la comercialització del canal de YouTube, la relació amb els fans i la gestió de la ‘popularitat digital’

El contingut dels tallers es repetiran al llarg de les jornades i cada dia es tocarà tot el temari previst, de manera que si algú hi està molt interessat pot rebre la formació sencera anant un dia al saló o esglaonant les xerrades en diferents dies. Es tracta de xerrades d’accés lliure per tant no cal inscriure-s’hi prèviament.

Cada youtuber farà la seva ponència seguint el tema que se li haurà donat però reinterpretant-lo segons la seva pròpia visió i experiència, per aquest motiu un mateix tema podrà ser explicat per dos ponents però ben segur que de formes molt diferents.

Els youtubers que faran les xerrades seran d’àmbits molt diferents, donant així la possibilitat a tothom de veure’s reflectit en un o altre cas. A més la dinàmica té previst un espai per a les preguntes.

Entre els youtubers, canals i networks participants al Saló hi trobarem: Pro Android, Focusingsvlogs, Fukuy, Jordi Cor, Juanludbz, Sara Pecas, Gamexploitation, El canal de ChrisPazos64, Asuna Vanilla, Andrea Pompas, Belena Gaynor, Androimers, Adriamusica69Recomanacions de LlibresOutconsumer, Folagor, Videópatas, Abi Power, 2btube, Buzzmyvideos o U-Play.

Si aneu al Saló no us deixeu escapar l’oportunitat de participar en aquest tallers, segur que en sortiu amb moltes idees. Nosaltres hi serem!!!!

 

Mireia

A %d bloguers els agrada això: