GameSpot és una secció mensual on us posem al dia de les novetats de les empreses catalanes de videojocs.

Aquestes són les notícies del mes d’octubre!

La primera edició de Barcelona Games World aplega 120.000 persones!

Del 6 al 9 d’octubre passats va tenir lloc la primera edició de Barcelona Games World, l’esdeveniment al voltant del videojoc que han organitzat AEVI i Fira Barcelona. Tot i que s’esperava que sector i gamers responguessin positivament, ningú esperava la xifra rècord d’assistència de 120.000 persones que finalment es va comptabilitzar.

Des del Departament de Cultura vam organitzar un estand amb 18 indies catalans que van ser els quatre dies assistint a xerrades, entrevistant-se amb inversors i, sobretot, ensenyant els seus jocs al públic assistent. En aquest altre article t’expliquem millor l’experiència del primer any de BGW.

Ens hi veiem l’any vinent!!!!

SuperBarista, premi al videojoc mòbil més innovador del 3D Wire

A la darrera edició del 3D Wire, l’esdeveniment d’animació i videojocs que te lloc cada octubre a Segovia, el jurat va premiar el joc Super Barista, d’AppNormals Team, com a videojoc mòbil més innovador. Felicitats!!!

Pebble Minigame, de Game Troopers

pebble

Pebble Minigame arriba a Windows Phone amb un joc simple, fàcil de jugar però molt difícil de dominar, la barreja perfecta entre el minimalisme i la velocitat, tot dins d’un entorn tranquil, amb música relaxant. El sistema del joc és simple: cal arrossegar les pedres ràpid dins del cercle abans que canviï de color. Es pot jugar tant de temps com sigui possible, però si els colors no coincideixen, el joc s’ha acabat.

Green Mirror, de JanduSoft

Green Mirror, el nou joc de JanduSoft, és a Steam. El vols ajudar perquè tingui Green Light?

Green Mirror és una aventura d’horror en 2D que té lloc en les profunditats d’un bosc. Després de la desaparició d’alguns excursionistes,  Dylan Riley, un oficial del grup de rescat, pateix un estrany accident que el deixa sol i ferit en una zona inexplorada dels boscos. Però alguna cosa ha estat amagada als boscos durant eons, una cosa que no el vol allà.

 

 

 

 

Marisol López

A %d bloguers els agrada això: