Entre el 12 i el 14 d’Octubre més de 300 empreses i editorials de 10 països diferents exposaran la seva oferta en la 34a edició de Liber.

fira-de-barcelonaEnguany Liber vol donar una atenció molt especial a l’àmbit digital, ja sigui per mitjà de les seves Jornades Professionals com impulsant la Zona Digital, un dels espais creats l’any 2015 i que va tenir molt bona acollida. En aquests espais de treball es volen donar cabuda a les noves tendències dins l’àmbit digital relacionades amb el món editorial, presentant productes o debatent entorn a temes com ara la recollida de metadades, les noves eines per a l’edició, la creació i difusió de noves aplicacions per a mòbils, la distribució del llibre digital… Aquests espais són un punt de trobada del que ja sí han de ser dos companys de viatge, el món editorial i el món digital. A més l’organització, seguint amb aquesta línia, ha obert la zona d’expositors a empreses del sector dels vídeojocs i l’audiovisual.

Per a facilitar-vos una mica la visita al Liber hem fet una tria entre l’amplíssim programa d’activitats que ha preparat el certamen. Hi ha un munt de taules, xerrades i debats molt interessants que miren el sector des de totes les seves vessants i que ens deixaran veure l’estat actual del mercat i, sobretot, ens donarà les pistes de cap on es dirigeix.

Podeu descarregar-vos la tria clicant a sobre la imatge.

baixa

I si no teniu temps de visitar la fira… llegiu, ja sigui en format paper o digital.

 

Mireia

%d bloggers like this: