L’esdeveniment de la industria del videojoc celebra la seva primera edició del 6 al 9 d’octubre

El Departament de Cultura participarà a la primera edició del Barcelona Games World (BGW), que tindrà lloc del 6 al 9 d’octubre, amb un estand que acollirà 18 empreses independents catalanes. Cada empresa comptarà amb un espai propi, on podrà mostrar els seus jocs tant als professionals com al públic assistent, així com recollir comentaris i valoracions necessàries i també donar a conèixer les seves creacions a professionals i premsa.

Les divuit empreses que formaran part de l’estand català són: Altered Matter, Blowing Minds, Chloroplast GamesDabadu Games, Divertap, Dolores Entertainment, Geomotion Games, GKT Studios, Impressive Entertainment, Kaneda Games, KD Toons & Games, Lince Works, Mango Protocol, Planet Factory, Starloop Studios, Shadow Company Games, Skara The Blade Remains i Tap Tap Tales.

A més, també hi seran, amb estand propi, les empreses catalanes següents: 3D2 Entertainment, Abylight, Bloompix Studios, Corsegames, Crappy Fixers, Drop of Pixel, Hyperberry Games, Jandusoft i TSB Studio.

Aquesta primera edició de Barcelona Games World, que organitzen conjuntament l’Asociación Española de Videojuegos (AEVI) i Fira de Barcelona, es celebrarà al recinte firal de Montjuïc i vol ser el tret de sortida per esdevenir en la gran trobada de videojocs per a professionals i públic del sud d’Europa. Així, reunirà les principals companyies del sector dels videojocs, com Activision, Badland Games, Bandai Namco Entertainment, Electronic Arts, GAME, Microsoft Xbox, Nintendo o Sony Interactive Entertainment España, que presentaran les darreres novetats abans del llançament comercial. A més, el BGW comptarà amb un espai per a professionals amb conferències, espais de networking i meetings amb publishers, desenvolupadors i inversors.

Es calcula que visitaran la fira unes 100.000 persones. El públic assisitent podrà provar les darreres novetats en videojocs; hi haurà competicions en e-sports, espais dedicats al manga, música, etc. A més, el BGW acull el saló RetroBarcelona, dedicat als videojocs i els ordinadors del segle passat, que també tindrà conferències, zones de joc i mercat retro.

 

A %d bloguers els agrada això: