GameSpot és una secció mensual on us posem al dia de les novetats de les empreses catalanes de videojocs.

Aquestes són les notícies del mes de setembre!

 

Aragami, de Lince Works

El proper 4 d’octubre surt Aragami, l’esperat joc de Lince Works. No us amagarem que ens fa especialment feliços. Aquest joc forma part de la primera generació de projectes incubats a GameBcn, la incubadora de videojocs que vam muntar amb Incubio i Caixa Capital Risc, i te finançament de l’ICEC. Per tant, celebrem molt la seva arribada a Steam, la PlayStore per PS4 i, sorpresa, a les botigues en la seva versió física.

AragamiAragami és un joc de sigil en tercera persona on podem controlar les ombres. Aragami és un assassí retornat a la vida per Yamiko, una princesa empresonada per Kaiyo, l’exèrcit de la llum. Ella és clau per tornar Aragami a la vida i també per conèixer quin ha estat el seu passat i com va morir.

 

 

 

Zenith, d’Infinigon Games

Resultado de imagen de infinigon zenith

Zenith és un action RPG que combina la sensació dels RPG de l’època daurada amb una generosa dosi d’humor i parodia. El joc compta amb una història sòlida que es desenvolupa en un món de fantasia ple de personatges poc ortodoxos. El protagonista és l’Argus, un ex-mag que s’ha cansat de salvar el món. Ara vol pau i tranquil·litat, però retirar-se no li serà fàcil: uns enemics no li deixaran. El joc acaba de sortir per PS4 i Steam.

Conga Master, d’Undercoders

La pista de ball s’omple, la fila es fa més llarga… anem, és temps de conga! Agita els malucs virtuals al ritme del Conga Master mentre tothom lluita per fer la línia de conga més llarga. Jugar al Conga Master no pot ser més senzill: ballant al voltant de la gent per afegir-los a la teva fila. Però compte amb els porcs! És d’Undercoders i s’acaba de publicar a Steam.

Etherborn, d’Altered Matter


Etherborn, d’Altered Matter, va ser el joc que va guanyar el premi al millor videojoc del Indie Hub de la darrera edició de Gamelab. Un altre equip que forma part de GameBcn, en aquest cas de la segona edició. Els seus creadors el defineixen com “un joc de plataformes i exploració ubicat a mons onírics, en què la gravetat canvia depenent de la superfície per la qual anem caminant, a l’estil de Monument Valley “. El protagonista és un ens sense veu que ha d’explorar l’Arbre de la Vida a favor d’una veu sense cos, resolent pel camí una sèrie de puzles. El podrem veure a començaments de 2017.

BMX The Game, de Barspin Studios

L’estudi barcelonès Barspin Studios, ha llançat el trailer del nou joc que estan preparant: BMX The Game.Aquest videojoc simula amb fidelitat l’esport de les bicicletes acrobàtiques BMX (Bicycle Motocross) tenint com a escenari la ciutat de Barcelona. Inclou animacions realistes, personalitzar la bicicleta i enfrontar-nos a riders famosos. Properament sortirà a Steam en una vesió amb més de 200.000 metres quadrats de mapejat del casc antic de Barcelona. Més endavant arribarà a consoles i mòbils. Seguiu les notícies a la seva web!

Smoot Rio Summer Games, de Kaneda Games

kaneda

Kaneda Games llança Smoots Rio Summer Games per mòbils i tauletes. Un homenatge als videojocs clàssics com els de Konami dels 80 i un viatge a la nostra infància. Smoots Rio Summer Games conté diversos jocs d’entrenament, competició sense connexió de diferents proves d’atletisme, i jocs online per competir amb jugadors de tot el món. El joc conté atletisme, amb curses de 100m, 200m i 400 m, 110 metres tanques, salt de llargada i llançament de javelina, entre d’altres, i natació.

Kids 3D Atlas, de Planet Factory

Planet Factory ha publicat aquest estiu Kids 3D Atlas, un increïble atles ple de jocs perquè els nens trobin la geografia addictiva i atractiva. Els nens poden explorar el nostre planeta a través d’activitats i jocs desafiants. Inclou petites lliçons sobre els rius, animals, muntanyes, volcans, geografia, països, les capitals del món, banderes i molts més elements geogràfics.  El jugador pot escollir entre quatre protagonistes i ha d’aconseguir estrelles per augmentar el nivell del seu avatar i  desbloquejar premis, jocs i nous continguts increïbles. Els jocs es juguen sobre una realista bola 3D que està plena de vídeos, fotos d’alta definició i explicacions per ajudar a superar els jocs.

Videojocs en català

captura-de-pantalla-2016-09-18-a-les-18-47-20

La web Gaming.cat te una llista de videojocs en català. Ajudeu-los a tenir-la actualitzada! Si coneixeu algun videojoc editat en català en qualsevol plataforma digueu-los-ho per fer la llista el més completa possible. Aquí la podreu consultar!

Marisol López

A %d bloguers els agrada això: