Fresc & Freak és una secció mensual que vol recollir notícies curioses, estranyes, divertides, i potser no directament relacionades amb la tecnologia però sí amb el món transmèdia i amb la innovació, amb un resultat freak i creatiu.


Cosmos és un rellotge i altaveu Bluetooth dissenyat per Jay Kim que mostra les hores amb dues estrelles, una més gran que una altra, que giren sobre un fons amb les constel·lacions de l’hemisferi nord. Una preciositat que ara és a Kickstarter.

De Kyouei Design, els cervells darrere meravelles com uns minimalistes dispositius musicals abstractes i una instal·lació de tempesta sense aigua, ens arriba aquest punt de llibre amb llum , una brillant fusió de forma i funció que actua com un punt de llibre quan està pla i com un llum del llibre del LED quan es plega.Ha estat dissenyat per Kouichi Okamoto, fundador de Kyouei.

Bill Domonkos és un artista nordamericà. Després d’estudiar cinema i dedicar-se al disseny interactiu, va quedar atrapat pels gifs. Per ell són pel·lícules molt molt petites. Fa cinc anys va començar a afegir elements estranys a fotografies antigues amb mons fantàstics entre el passat i el futur. Us deixem aquest tan pertorbador. Si no ho veieu, és que heu de llegir la notícia següent!

Sembla ser que la principal diferència entre introvertits i extrovertits rau en la forma en què es recarreguen d’energia. Els introvertits ho fan en els moments de solitud mentre que els extrovertits s’enforteixen amb la socialització. Un estudi fet el 2012 a la Universitat de Harvard afirma que la disparitat també es troba als seus cervells. Els introvertits són tenen més matèria grisa al còrtex prefrontal, i això els fa estar millor preparats per interpretar les imatges visuals abstractes.

Per provar aquesta teoria, el creador de puzzles Tom Nixon ha reunit una selecció d’elements visuals amb imatges camuflades que només poden ser identificades, diuen, pels introvertits. Posa’t a prova aquí.


ZocDoc és una empresa especialitzada en atenció mèdica online. I ha creat un producte que respon les oracions dels mandrosos: un generador d’excuses per no anar a treballar dient que estàs malalt. N’hi ha de divertits com dir que tens EOS (Excel Overuse Syndrome o Síndrome d’ús excessiu d’Excel) o Food coma, entrar en coma de tant menjar. També es poden compartir les excuses ‘ amb els seus companys de feina o amb els amics a les xarxes socials.Vols provar-ho? Clica aquí.

El sol ens agrada molt, però també és un problema per a la pell. I a veure qui és el valent que posa crema als nens quan són a la platja tan sovint com caldria! Nivea ha inventat una forma infalible: un dron amb forma de gavina que “caga” crema solar sobre els nens.  La gavina detecta els nivells d’UV a la pell dels nens i si no tenen prou crema protectora els la tira per sobre. Bé, és un anunci però la tecnologia la tenen així que quan aneu a la platja mireu el cel!!!!


Vols aprendre a fer les set Boles de Drac, i menjar-te-les de postre? Vols fer al·lucinar els teus amics a la propera festa?No sabem si se t’apareixerà el Drac Shenron però segur que estan boníssimes!!!! Aquí tens la recepta.

Better Together Dating és una aplicació de cites per als britànics, amb una curiosa particularitat: només farà coincidir persones que van votar perquè el Regne Unit es quedés dins la Unió Europea en el referèndum Brexit del mes passat. “Per què esperar fins ser a mitja cita per saber què va votar?” diu la web.

El servei, que aviat tindrà una aplicació mòbil, funciona com Tinder. L’empresa desenvolupadora està especialitzada en apps de cites, per exemple Bristlr que uneix gent amb barba amb gent a qui agraden els barbuts.

 

…..

 

Marisol López

A %d bloguers els agrada això: