Tot i que molts de vosaltres ja sou de vacances, encara queda molta gent que espera amb delit l’arribada d’uns dies de descans o d’aventura.

Davant vostre tot el món i un munt d’opcions a triar en funció de les dates, la distància, les ofertes i els vostres propis gustos. Però per on tirar? Hi ha tantíssimes opcions… Si sou dels clàssics ho podeu resoldre anant a la vostra agència de viatges de confiança, però si el que us agrada és el DIY el millor que podeu fer és buscar les aplicacions que us ajudaran a preparar el viatge i us  facilitaran l’estada a la nova destinació, fins i tot si decidiu quedar-vos a casa i fer petites excursions.

Com ja hem fet en altres articles, a continuació podeu veure algunes de les nostres recomanacions classificades segons siguin per a la planificació de les vacances, per a oferir-vos eines útils durant la vostra estada o fins i tot per a estar al cas del què passa en el dia a dia de la destinació triada.

Per planificar:

Tripadvisor: aquesta aplicació ens ofereix opinions i consells sobre hotels, complexes turístics, vols, lloguers per a vacances, paquets de viatges, i molt més per a que pugueu planificar el vostre viatge.

Minube: a minube i trobareu la inspiració per al vostre viatge, podreu planificar-lo i en tornar convertir-lo en un record per a tota la vida. Amb recomanacions de viatgers reals sobre hotels, restaurants i altres serveis.

Kayak: Kayac és una eina de viatge que busca en cents de webs per ajudar-te a trobar les millors vacances (vols, hotels, cotxes de lloguer…).

Booking: reserva hotel al millor preu, veure disponibilitat de forma immediata.

Camping si el que voleu és anar de càmping, aquesta aplicació us anirà molt bé per a identificar i reservar la vostra plaça a qualsevol dels càmpings disponibles a Espanya, Itàlia, França i Croàcia.

Loco2: la millor manera de viatjar en tren per Europa.  25 països, 37 operadors, 20.000 estacions.

Airbnb: Airbnb és una plataforma que permet publicar, descobrir i reservar diferents allotjaments d’amfitrions locals. Disposa de 800.000 propietats en més de 192 països repartits en 33.000 ciutats d’arreu del món per a que gaudeixis de la ciutat com un ciutadà més.

Planely :  si viatgeu sols i voleu compartir el vol o l’espera a l’aeroport amb algú amb qui mantenir una conversa o aprofitar el mateix taxi en arribar a la destinació, aquesta aplicació us posarà en contacte.

I si el que voleu és aprofitar l’espera per aconseguir una cita o fer noves amistats o fins i tot negocis, la vostra aplicació és Meet at the airport segurament serà més divertit que llegir l’enèsima revista.

A la destinació:

Apps per platges: Si mireu l’article que vem publicar en el darrer butlletí hi trobareu un munt d’aplicacions que us ajudaran a triar platja i conèixer-ne les condicions.

Aroundme: permet que l’usuari trobi els punts d’interès més propers, hotels, restaurants, bars, parkings, hospitals…

Foodspotting: és una aplicació de bars i restaurants on no hi ha crítiques, el que hi apareix són plats concrets recomanats pels usuaris per mitjà de fotografies fetes i pujades per ells mateixos.

Eatwith: per dinar, sopar i viure una experiència a casa de propietaris locals, una alternativa al restaurant turístic. Una mena d’airbnb per a compartir taula i degustar la millor cuina.

Liveclubs: app gratuïta, disponible per a Android i iPhone, una guia de l’oci que geolocalitza locals nocturns de 25 ciutats.

Parkopedia: Us ajudarà a trobar plaça d’aparcament en més de 6.000 ciutats de 75 països

Ametro: et proporciona rutes de transport públic. Us podeu descarregar offline el transport públic d’innumerables països. Tot i que disposa de línies d’autobus i de tren, en la majoria dels casos la informació més important de que disposa és la de les línies de metro.

Mytaxi: Demana, paga i valora el teu taxi a través d’aquesta appp. Podràs, entre d’altres opcions, veure l’arribada del taxista i fer reserves anticipades entre d’altres opcions.

Útils:

Traducció:

Les apps Word lens translator i Apalon Speak & Translate us facilitaran la traducció en temps real, tant de forma escrita com de veu.

Learn and Speak: Aquesta aplicació us permetrà aprendre i parlar altres idiomes i ofereix frases comunes i quotidianes que es poden necessitar durant un viatge (aeroport, avió, autobús, estació tren, parada de taxis.., allotjament, menjars, situacions d’emergència…)

Divises i control pressupost:

Xe.com: convertidor de divises

Expensify: Us ajudarà a portar el control de les despeses per evitar sorpreses.

Wifi gratuït: Free Zone Escàner Wifi Gratis, Wi-Fi Finder , 4sqwifi; WorkSnug

Guardar fotos i vídeos:

Google té una app específica per emmagatzemar i jugar amb les nostres fotos al núvol. És gratuïta i ens ofereix emmagatzematge il·limitat (a un tamany d’imatge màxim) o fins a 25GB amb la qualitat real de la imatge.

Mega: aquest servei d’emmagatzematge al núvol és molt senzill d’utilitzar i proporciona 50GB d’emmagatzematge on podem sincronitzar de forma automàtica la pujada de fotos i vídeos del nostre telèfono o tauleta.

Trieu i remeneu i gaudiu de les vacances!!!!

 

 

 

 

Mireia Camps

 

%d bloggers like this: