GameSpot és una secció que surt un cop al mes per parlar de les novetats de les empreses catalanes de videojocs.

Aquestes són les notícies del mes de juny!

Crazy Pixel Streakers, de Lubiterum

Crazy Pixel Streakers és un joc de Lubiterum. La història comença amb el jugador al bell mig de la final de la Copa Mundial. Saltes al terreny de joc i les forces de seguretat no poden fer res. Finalment, l’exèrcit apareix atacant amb totes les forces. Tot d’una, un OVNI ve del no-res i et segresta. La missió és ajudar aquests alienígenes a tenir les copes de diferents competicions perquè guanyin les seves apostes esportives. Un joc esbojarrat i hilarant!!! Acaba de sortir a Steam per Windows.

Forge of Titans, de Winko Games

winko
FORGE of titans és el primer joc de Winko Games, un joc d’estratègia en temps real amb elements de rol en un ambient futurista. Es publicarà a finals de 2016. Però ara pots jugar a la seva beta i ajudar-los a millorar el joc. I a més, guanyar premis! Et pots apuntar per jugar a la beta aquí.

Neix un nou canal de videojocs: 15′ de joc

Ha nascut un nou canal de YouTube especialitzat en videojocs: 15′ de Joc. En aquest canal, en Jaime de la Torre i el Xavi Ramiro  juguen els primers 15 minuts de videojocs de tots els sistemes i èpoques. Per ara han presentat el gran clàssic de Nintendo, Mario Kart 64, per a la Nintendo 64, i Athletic Land, de Konami, per a la MSX.

Premi Laus de plata per al videojoc Cubzzle

Marina Díaz, Cristina Prim i Ksenia Klykova, graduades en Comunicació Audiovisual, amb la posterior col·laboració de Guillem Galimany, graduat en Enginyeria de Sistemes Audiovisuals, tots ells per la UPF, són els creadors del videojoc Cubzzle que ha guanyat el Premi Laus de plata de Disseny Gràfic i Comunicació Visual en la categoria Estudiants en projectes Web i Mitjans Digitals, que atorga  l’Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d’Art (ADG-FAD). Cubzzle ha guanyat també  el Premi al millor videojoc en la categoria Mobile en la quarta edició dels premis Three Headed Monkey Awards que convoca la UPC School.

Golden Manager fa una edició especial per l’Eurocopa

Gerard Piqué és a l’Eurocopa i el seu videojoc Golden Manager també. A partir del 3 de juny i fins a la final de la competició, el 10 de juliol, estarà disponible l’edició especial Euro Cup 2016 de Golden Manager. Per celebrar aquest gran esdeveniment, els jugadors podran disputar la seva pròpia competició europea i ferfront als combinats de França, Espanya, Bèlgica o Anglaterra, entre d’altres. Si aconsegueixen vèncer aconseguiran una copa irrepetible per a la Sala de Trofeus del seu club. Hi haurà dues actualitzacions del nivell dels jugadors en el videojoc en funció del seu rendiment en els partits reals que disputin. Per ajudar els jugadors amb els fitxatges hi haurà ofertes de fins a un 45% de descompte en diversos moments de la competició. A més, Golden Manager traslladarà als seus jugadors a la vibrant França que acollirà l’Euro 2016. Golden Manager és un joc de futbol en línia gratuït de Kerad Games amb més de 10 milions d’usuaris registrats i més de 600.000 usuaris mensuals actius que gestionen els seus equips, entrenen als seus jugadors i reforcen les seves alineacions diàriament amb jugadors reals de les millors lligues de tot el món.

Smoots World Cup Tennis, de Kaneda Games

Kaneda Games treu Smoots World Cup Tennis a Steam per PC i Mac (i properament el podreu trobar per a consoles). Un videojoc de tipus arcade de tennis amb formes de joc com exhibició, torneig, història i multijugador en línia. En la manera història podrem crear el nostre propi avatar Smoot amb més d’un bilió de possibilitats i jugar temporades completes basades en les campanyes de tennis professional, haurem millorar els nostres personatges a través dels partits i els divertits minijocs ambientats en personatges populars ben coneguts.

Heidi, de Tap Tap Tales

 Heidi: minijuegos educativos: miniatura de captura de pantalla

Al nou joc de Tap Tap Tales, acompanya la Heidi en la seva aventura per les muntanyes! Descobreix els seus minijocs favorits i tot el que es pot aprendre vivint en plena natura. Més de 30 minijocs de Heidi, amb els quals nens i nenes podran aprendre i millorar les seves habilitats.  Joc interactiu, didàctic i educatiu per nens i nenes de 3 a 7 anys.

Biblioteca Digital de Sami Apps per a petits lectors

Sami Apps presenta la Biblioteca Digital per als petits lectors amb apps educatives basades en contes infantils. L’aplicació de cada títol inclou l’adaptació del llibre en aquest nou format, amb una lectura animada i també amb activitats complementàries interactives. La Biblioteca Digital neix de la col·laboració de Sami Apps amb diferents editorials infantils, i amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística i la Secretaria d’Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya.

Els primers títols són: En Patufet de Publicacions de l’Abadia de Montserrat; Kids Discover Barcelona & Gaudi basada en tres llibres de la col·lecció Pintem de l’Editorial Mediterrània; i tres títols propis de Sami Apps.

After Loop, el nou joc de GameTroopers

En aquest joc de Game Troopers per Windows podràs gaudir de les increïbles aventures de PR8 en el seu viatge per salvar els seus germans. Aquest simpàtic robot haurà de passar a través d’un laberint gegant, boscos, ruïnes en flames i penya-segats al costat del mar, i resoldre un munt de trencaclosques.

 

 

 
Marisol López

A %d bloguers els agrada això: