En aquest article parlarem de noves eines digitals, com determinades apps, que ens poden ajudar a gaudir més de compartir opinió i experiència sobre esdeveniments diversos com festivals, concerts… Teniu curiositat? Continueu llegint!

Talkshow: És una app disponible per a iPhone i iPad que permet enviar-nos missatges amb amics en públic. És a dir, podeu fer públic el vostre debat sobre l’últim capítol de Joc de Trons o parlar de l’últim videojoc que heu comprat, i permetre que tothom qui vulgui pugui accedir a aquesta conversa per a veure què dieu en temps real.

screen322x572

AirTime: És una app que permet compartir vídeos amb un grup d’amics en qualsevol lloc i moment. A més, també podeu escoltar música i veure vídeos junts mentre parleu. Comença a compartir els moments de la teva vida en temps real amb els teus amics. Disponible per a Android i iOS.

airtime

 

Periscope: És una aplicació per a transmetre vídeo en directe. Resulta molt útil per a emetre contingut audiovisual en temps real de protestes, congressos, reunions… així com concerts o altres esdeveniments com per exemple desfilades de moda que s’esperaven impacientment pel públic com la col·lecció presentada per H&M el passat novembre amb la col·laboració de Balmain. El gran èxit de Periscope és a causa també que l’aplicació s’ha integrat en el Timeline de Twitter.

Però, és fàcil de fer servir? Sí. A la part superior de la pantalla del mòbil s’hi veuen quatre icones: un televisor que mostra les visualitzacions i emissions recents, un mapa que et permet veure les emissions de Periscope que s’estan produint o que s’han produït recentment a prop de tu o en una zona determinada en la què vius, un índex amb les retransmissions que s’estan fent en directe ordenades segons rellevància, i un menú d’usuaris que mostra usuaris destacats i tendències, i permet buscar determinades persones.

Periscope és gratuït i està disponible per a iOS i Android.

como_se_usa_periscope_para_turismo

 

 

Eyetok: Una empresa catalana ha posat en marxa una aplicació que pretén convertir els usuaris i els seus smartphones en “webcams amb cames”. Amb Eyetok l’usuari pot ser emissor i espectador. Tothom que s’hagi descarregat l’aplicació pot demanar a qualsevol usuari que li ensenyi el què esta veient en aquell moment. Evidentment, l’usuari pot decidir per iniciativa pròpia compartir un esdeveniment en directe. A més, quan un usuari estigui fent un vídeo, podrà veure unes fletxes a la pantalla que li indicaran peticions de gent que està mirant el vídeo; aquestes fletxes senyalen cap a on volen que enfoqui la càmera. Eyetok permet comunicar-se també amb un xat intern.

eyetok

 

Selene B.

 

A %d bloguers els agrada això: