Si t’interessa el món dels videojocs, has de ser a les següents activitats de Digital Juny:

Hello World: tota la seva programació està relacionada amb el món dels videojocs

Gamelab: tota la seva programació està relacioanda amb el món dels videojocs

Indie Developers Burger Awards: esdeveniment al voltant dels videojocs

 

OFFF:

  • USTWO, estudi digital creador de Monument Valley, el videojoc guardonat com a millor disseny i millor joc per iPad segons Apple.

Cartoon 360:

  • Activitat de networking entre empreses d’animació i empreses catalanes de videojocs per tal d’afavorir el treball comú i els projectes creuats entre els dos sectors.

Loop:

  • Why Games? Can an Art Professional Think? per Hito Steyerl. L’artista ha treballat des de la reflexió sobre la globalització, la producció i la difusió de la imatge fins a la influència de la tecnologia en la nostra vida quotidiana. Farà una presentació sobre videojocs, simulació virtual i ficció generativa d’autonomia.

SONAR+D:

  • The Nøtel és el resultat de la col·laboració entre el músic Kode9 i l’artista visual Lawrence Lek, basat en els temes de Nothing, l’últim àlbum del músic inspirat pels buits, les absències i els punts morts. Aquests elements conviuen en directe amb espectres, hologrames i els escenaris fantasmals desenvolupats per Lek, que ha ideat arquitectures simulades a partir de software pel disseny de videojocs.
  • Never ending audio. Generate sound in games. Un dels últims avenços en so per a videojocs és l’anomenat “procedural sound”, un procés per generar so en temps real a través del codi del mateix videojoc que estalvia memòria eliminant l’ús d’arxius de so i suprimint processos repetitius a l’hora d’assignar un so a cada acció. Però més enllà de les raons pràctiques, el so procedural obre tot un món de possibilitats creatives. Paul Weir, enginyer de so del joc “No Man’s Sky, l’enorme epopeia còsmica desenvolupada per Hello Games, compartirà en una conferència les tècniques i secrets del procedural sound per crear so (pràcticament) del no-res.
  • Com Minecraft està creant espais culturals pel joc i l’aprenentatge.  Minecraft és moltíssim més que un dels videojocs amb més usuaris del planeta: és també una eina educativa, d’alfabetització digital i canvi social. Es tracta d’un videojoc no lineal en què els usuaris construeixen mons, personatges i aventures a partir d’un sistema de construcció basat en blocs. En aquesta sessió, impartida per Adam Clarke, es farà èmfasi en dos factors clau: la curiositat i el joc, i en com Minecraft és l’eina ideal per construir una comunitat creativa global. S’explorarà també perquè és important pensar en el potencial dels videojocs com a agent de canvi positiu en el món. Adam Clarke és un artista de Minecraft, productor digital i responsable d’alguns dels projectes de Minecraft més innovadors del moment. Ha treballat en col·laboració amb Tate Britain, Artichoke Trust, The Space, Guardian Newspapers, United for Wildlife, Disney i un llarg etcètera.

I a més:

Hello World

Gamelab

Indie Developers Burger Awards

(més recomanacions properament)

 

A %d bloguers els agrada això: