Si t’interessa el món de la música, has de ser a les següents activitats de Digital Juny:

Primavera Pro On-Screen: Tota la seva programació està dedicada al sector de la música.

Sonar+D: Una part molt important de la seva programació està dedicada al sector de la música

I a més:

Loop:

  • Wonders, exposició de Carles Congost. Wonders és una proposta videogràfica que utilitza recursos propers al biopic musical i la performance per analitzar la figura del “on-hit wonder”, aquells que han assolit el reconeixement massiu de manera fugaç gràcies a un sol senzill reeixit (en col·laboració amb Primavera Pro On-Screen)

Caixa d’Eines Digitals:

  •  Presentació, en format de pitching, de Clubberize: servei de promoció d’esdeveniments de música en viu, que permet la comunicació i interacció dels organitzadors i artistes amb els assistents per tal de dinamitzar la seva vivència durant l’esdeveniment, així com analitzar en detall l’audiència, el seu comportament i perfil, per tal de poder optimitzar les estratègies de comunicació i fidelització.
A %d bloguers els agrada això: