Si t’interessa el món de l’audiovisual, has de ser a les següents activitats de Digital Juny:

Aquests festivals tenen tota la programació lligada a la producció audiovisual:

I a més:

OFFF:

  • Carl Sprague, reconegut il·lustrador i responsable del grafisme de dues pel·lícules guardonades amb un Oscar, The Grand Budapest Hotel i Twelve Years a Slave.
  • Gavin Strange i Merlin Crossingham d’Aardman Studio, estudi d’animació anglès guanyadors de quatre Oscars per pel·lícules com Wallace i Gromit, Shaun the SheepChicken Run. Enguany son els escollits per la creació dels Main Titles de l’OFFF, la peça més esperada per tots els assistents.

BizBarcelona:

  • Taula rodona amb la participació de Screenly, plataforma en línia que permet organitzar projeccions sota demanda a sales de cinema.

LOOP:

  • Members Only, exposició de Martin Arnold. Instal·lació audiovisual del cineasta experimental Martin Arnold a partir de dibuixos animats.
  • Labour in a Single Shot, presentació de la producció documental elaborada sobre els workshops que van fer Harun Farocki i Antje Ehmann arreu del món per crear vídeos d’un o dos minuts d’una sola presa.
  • Ways of Filmmaking, conferència de Malcolm Le Grice que parlarà de la seva carrera de gairebé cinquanta anys com un artista i escriptor, i reflexionarà sobre les relacions entre l’art i la imatge en moviment s’han desenvolupat i transformat des de la dècada de 1960
  • Exhibiting Cinema. La comissàri independent i editora Gloria Moure conversarà amb els curadors Caroline Bourgeois (Pinault Collection) i Sabine Breitwieser (Director, Museum der Moderne Salzburg) sobre l’exposició de l’escultura cinemàtica i el cinema en tres dimensions en l’espai d’art.

SONAR+D:

    • Ressetejant el llenguatge audiovisual. Workshop de realitat virtual por Future Lighthouse. Future Lighthouse és un estudi de realitat virtual enfocat en la innovació i l’storytelling, utilitzant tecnologia que permet construir mons i explicar històries immersives apuntant al futur de la narrativa. Entre les seves produccions de realitat virtual destaquen “El Tiempo en tus Manos”, un episodi de realitat virtual de la sèrie El Ministerio del Tiempo. En aquest workshop es faran servir les tecnologies necessàries per explicar històries en realitat virtual (hardware i software especialitzats, vídeo 360º, fotogrametria, disseny 3D, so binaural…) i s’exploraran les tècniques de narració específiques per aquest nou mitjà en què les normes del món fílmic tradicional s’han quedat obsoletes.

(més recomanacions properament)

A %d bloguers els agrada això: