Sovint ens feu arribar preguntes sobre eines que fem servir, trucs per millorar la relació amb apps o treure’n el màxim profit. Així que hem pensat de fer-vos arribar, en la secció “Trucs per…” algunes idees i consells que esperem que us siguin, sobretot, d’utilitat!!!!

Per GIFs

Fa unes mesos us vam explicar què eren els GIFs i com fer-los. Ara us deixem un parell d’eines més per fer gifs fàcilment.

FlipAnim és una aplicació que permet fer gifs en un format de dibuix sobre una llibreta de quadres. Una imatge molt divertida i naïf! Dibuixa i crear gifs a mà.

Gifs és una aplicació que permet retallar vídeos per fer gifs i poder-los posar en webs, facebook, twitter… Només cal seleccionar el vídeo des de YouTube, Instagram, Facebook, Vimeo o Vine, i marcar el punt d’inici i final del gif. I fet!

Gifgear també és una app per fer gifs, gratuïta, online i molt senzilla. Pots fer servir tant imatges pròpies com d’internet.

 

Per Whatsapp

Si et passes el dia amb els dits al mòbil i mirant el Whatsapp, aquesta xuleta t’encantarà. Llegeix aquesta web que t’explicarà quins codis has de posar abans del text i que convertirà el text en itàlica o en negreta, o subratllarà el fragment. És molt senzill!!!

I si pasar-te estones llargues teclejant missatges al smartphone i t’agradaria poder fer servir el Whatsapp a l’ordinador o una tablet, aquí t’expliquen com.

 

 

 

 

Marisol López

A %d bloguers els agrada això: