Participa dels següents itineraris Digital Juny:

audiovisual animació videojocs

Cartoon 360 és un esdeveniment al voltant de la conversió de projectes d’animació en marques crossmedia i engloba sessions de pitching, conferències i trobades de networking.

Cartoon 360 està organitzat per Cartoon, una associació internacional amb seu a Brussel·les que dóna suport a la indústria de l’animació europea, amb el suport del programa Europa Creativa de la Unió Europea i amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Catalan Films i Pro-Animats.

La indústria de l’animació, amb la vitalitat creativa que la caracteritza i la capacitat per fer visibles els universos més inimaginables, és un dels sectors més propicis per a l’explotació crossmedia de projectes. No obstant, l’esdeveniment va dirigit tant a empreses de producció d’animació com a empreses digitals de tots els àmbits.

Cartoon 360 tindrà lloc del 30 de maig a l’1 de juny al Disseny Hub de Barcelona i s’organitzarà en dues parts. Per una banda, les sessions de pitchings on cada productor disposarà d’un espai de temps per a presentar l’enfocament crossmedia del seu projecte. Un equip de 25 experts de diversos àmbits digitals els avaluaran i completaran la sessió assessorant els projectes pel que fa als continguts, el finançament i la distribució. Per altra banda, s’hi duran a terme presentacions didàctiques a càrrec de prescriptors crossmedia dels diferents sectors.

Cinc projectes catalans participaran a les sessions de pitching al Cartoon 360:  “Bubble Bib”, una coproducció de Triacom Audiovisual, Planeta Junior S.L. i la productora de la Índia Toonz Media Group; “My Prescholl Monster”, de KP Productions Toons & Games i Big Bang Box; “Dinogames”, de Dream Team Concept i Lady Bug Films; “Bradley and Bee”, una coproducció de Tomavistas i la productora britànica Red Kite Animation/Bradley and Bee Limited; i “Gummy Bear” d’Imira Entertainment.

Enguany, per primera vegada, hi tindrà lloc un activitat de networking entre empreses d’animació i empreses catalanes de videojocs per tal d’afavorir el treball comú i els projectes creuats entre els dos sectors.

Cartoon 360 és el primer esdeveniment d’aquestes característiques per a empreses crossmedia. La seva primera edició celebrada a la ciutat alemanya de Munic va reunir 125 persones i 180 a la seva primera edició a Barcelona el 2015.

 

+ info

A %d bloguers els agrada això: