GameSpot és una secció que surt un cop al mes per parlar de les novetats de les empreses catalanes de videojocs.

Aquestes són les notícies del mes de maig!

Six Sides of the World, el primer joc de Cybernetik Design

11111

Six Sides of the World és un videojoc de puzles que et submergirà en una aventura intergalàctica a través de diferents sistemes espacials plens de desafiaments que atemptaran contra el teu cervell. L’orientació espacial, la lògica i el pur enginy seran les teves millors armes per superar els diferents planetes cúbics plens de puzles. Cada nivell presentarà desafiaments cada vegada més perillosos, afegint tot tipus d’amenaces pròpies de la ciència ficció: des de portals fins raigs làser.

 

El màster en creació de videojocs de la UPF a Facebook

11111

El màster en creació de videojocs de la UPF ja te pàgina de Facebook. Fes-li una visita!!!! Nosaltres ja la seguim!!!

 

#SaveTheClassics, campanya a Kickstarter

#SAVETHECLASSICS és el nom de la campanya que iClassics ha començat a Kickstarter amb l’objectiu d’aconseguir una comunitat de més de 5.000 mecenes i mig milió d’euros per apropar les grans obres dels autors clàssics a tothom. A més, com a part de la campanya, donaran accés gratuït als iClassics a tants estudiants com euros recaptin durant els 42 dies en Kickstarter. Nous relats, més idiomes, accessibilitat des de qualsevol dispositiu Android i iOS, un espai on compartir opinió … Tot això és del que podrem gaudir gràcies a iClassics Collection un cop donin per acabada la seva campanya #SAVETHECLASSICS el proper 6 de juliol.

 

Planet Factory actualitza l’app Kids Like Me

Tres nens i tres nenes de diferents ciutats del món ens han enviat la seva experència i unes quantes fotografies perquè volien formar part de l’app que explica com senten i com viuen els nens i les nenes del planeta terra. Així que cinc nordamericans i una nena australiana expliquen el seu dia a dia i s’afegeixen als infants, escoles i curiositats que ja tenia l’app. Planet Factory han tret també la versió freemium de l’app així que ara ja es pot descarregar gratuitament i provar-la abans de fer la compra. Disponible amb Android i iOS i també per AppleTV.

BeeSquare presenta Battleborn Tap

Batlleborn Tap és un joc que BeeSquare ha fet per Gearbox i 2K. S’ha anunciat junt amb Battleborn i esta per iOS i Android.

A Battleborn Tap pots dirigir el seu esquadró d’herois en el camp de batalla en el seu camí a la victòria sobre onades d’enemics i caps amenaçadors. Al llarg del joc, podràs desbloquejar noves àrees i reclutar més herois per unir-se a la lluita.

 

Game Troopers presenta Ludo Blitz

Game Troopers tornen a la càrrega de nou, en aquesta ocasió amb un joc de taula, LUDO Blitz! Està disponible per a Windows Phone 8.1 i Windows 10 Mobile, també per a Windows 8.1 o superior. És perfecte per jugar a les estones lliures, un joc de tauler molt entretingut.

LUDO Blitz! és semblant al parxís, es pot jugar amb un o dos daus. El mecànica és simple, has d’anar movent les 4 fitxes des de la casella de sortida fins a la meta. Es comença per la part esquerra, en cada torn el jugador ha de llançar un dau i anar movent les fitxes depenent del tiratge. Un joc molt simple alhora que addictiu.

 

 

 

 

 

 

 

Marisol López

A %d bloguers els agrada això: