whitney-houston2

Sou fans de la Whitney Houston i no veu tenir ocasió de veure-la sobre els escenaris? no us preocupeu, la vida sempre ens dona dues oportunitats (o això diuen).

Aquest any la Whitney surt de gira, començarà amb un concert a una gran sala americana i després agafarà el seu equip: mànager, banda, estilista, tècnics… i la furgoneta i començarà el seu tour.

Pat Houston, cunyada i propietària dels drets de la música de la cantant, ha arribat a un acord amb Hologram USA, Inc. per a que l’artista se sumi a la llista d’intèrprets que ja tenen el seu holograma: Chief Keef, Patsy Cline, Buddy Holly.

Gràcies a aquest acord el públic podrà veure la cantant a l’escenari interpretant els seus millors hits i interactuant amb els fans. Com diu la Sra. Houston, aquesta serà una actuació que no es podrà oblidar en anys…

Per a alguns aquest serà un gran esdeveniment, mentre que d’altres segurament pensaran que més val deixar els mites descansar en pau i que romanguin en la memòria personal de cadascú. Podríem preguntar-ho als fans d’en Michael Jackson que, 5 anys després de la seva mort, el van veure aparèixer a l’escenari durant la gala del “Bill Board Music Awards” a Las Vegas, ballant el seu famós “moonwalk” durant el tema “Slave to the Rhythm” del seu disc pòstum Xscape.

Aquesta tècnica ja s’havia utilitzat un parell d’anys abans en fer reviure el cantant de rap  Tupac dalt l’escenari. Evidentment la tecnologia emprada ha millorat en qualitat, creant una figura cada vegada més real i més colpidora per al públic.

 

El debat és obert, hi ha qui considera que d’aquesta manera hi ha una sobreexplotació de la figura dels artistes i que l’únic que es pretén és treure rèdit de les icones musicals desaparegudes, mentre hi ha qui defensa que és una manera de mantenir-ne el record. Vosaltres què en penseu?.

Sigui com sigui, el món de l’espectacle ha de continuar i ja es plantegen concerts amb els Beatles, Ray Charles o Jim Morrison... la llista no ha fet més que començar.

 

Mireia

 

%d bloggers like this: