Ja sabeu que GameSpot és una secció que surt un cop al mes per parlar de les novetats de les empreses catalanes de videojocs.

Aquest abril hi ha hagut tantes novetats que sortim dos cops!!!! Perquè no us perdeu ni una de les notícies que els videojocs catalans ens porten!

Otem’s Defiance, d’HyperBerry Games

Otem’s Defiance, el primer joc de l’estudi HyperBerry Games, acaba de sortir per Steam.  En el joc ets Otem, un nen que ha estat triat com a sacrifici als déus de la seva tribu, coneguts com els Ringods. A mesura que aquests es materialitzin en l’arena, Otem ha de esquivar els seus atacs, evitar obstacles, trampes, recollir power-ups i disparar orbes d’energia per tal de derrotar-los i sobreviure al ritus del xaman de la tribu, que sembla tenir un interès personal en la teva mort. Una història commovedora sobre desafiar l’autoritat.

 

Lince Works anuncia Aragami, el seu joc per PS4

Lince Works ha anunciat el llançament a la tardor d”Aragami‘, un videojoc de sigil en 3a persona. Originalment concebut sota el nom de ‘Twin Souls: The Path of Shadows’, el projecte ha estat nomenat ‘Aragami’ després d’una evolució en mecàniques de joc i història durant 2 anys de desenvolupament. El projecte té prevista la seva sortida al mercat digital i físic per PlayStation4 i Steam (PC, Mac i Linux).

El protagonista és Aragami, un assassí no-mort amb habilitats sobrenaturals, un gran guerrer del passat que ha estat invocat per tornar al món dels vius per Yamiko, una noble de la ciutat sagrada de Kyûryu. El motiu de la seva caiguda i tot el que va portar a aquest moment està ocult en els fragments de la seva memòria. Cal arribar a una ciutat altament fortificada al costat de Yamiko mentre descobreix els secrets del teu passat i desxifra la connexió que l’uneix a la invocadora. Amb els Poders d’Ombra Aragami es converteix en l’assassí sigilós definitiu.

 

Age of Cavemen, de Game Troopers

Age of Cavemen és el primer joc exclusiu per a Windows 10 de Game Troopers. En aquesta versió de Windows, fet pels desenvolupadors de Polònia Fuero Games, t’enfrontaràs als perills d’un món salvatge i prehistòric com a cap del poble en un joc d’estratègia en temps real. Crear la pròpia colònia i dirigir l’exèrcit més destructiu de l’era de les cavernes.

 

Sami Apps busca betatesters

Sami Apps busca betatesters per a les seves aplicacions. Si encara no les coneixes envia un email a betatesters@samiapps.com i et faran arribar un codi promocional per poder gaudir de les seves aplicacions al complet.

 

GSN Games compra Gamedonia

GSN Games ha anunciat avui que ha adquirit Gamedonia. Amb seu a Barcelona, Gamedonia és un estudi de back-end-as-a-service que ofereix assistència als desenvolupadors per característiques com la integració de xat, el desenvolupament multiplataforma i multijugador per torns per als jocs mòbils i web. L’equip de Barcelona  ha començat a treballar amb GSN Games de l’Índia per integrar el seu treball en la línia de desenvolupament d’aquest estudi.”

El canvi en la propietat significa també un canvi de nom. De cara al futur, Gamedonia serà conegut com GSN Games Barcelona. La companyia ha dit que els clients de Gamedonia continuaran tenint accés al programa però que no s’acceptaran noves inscripcions de clients.

 

Triple Tap Attack, nou joc d’U-Play Online

Triple Tap Attack és un infinite runner en un món fantàstic on els enemics i escenaris encantaran els retro gamers, amb un estil gràfic basat en els anys 80. El títol està disponible per iOS i Android.

 

I U-Play Online també presenta Youtubers Life

YouTubers Life és un simulador de la vida d’un magnat vlogger. El principal objectiu és arribar a ser el més gran YouTuber del món. Per aconseguir-ho, hauràs d’editar vídeos, estar en contacte amb altres blocaires de vídeo i tractar que la fama no et sobrecarregui. Crear el teu propi canal de vídeo en línia, pujar vídeos, augmentar la teva base de fans … però mantenir un ull en les seves tasques diàries per no perdre la pista de la teva vida social.

 

Marisol López

A %d bloguers els agrada això: