Aquest és un post del 2015. Aquí teniu la informació actualitzada de les colònies d’estiu 2018.

 

Aquests són els campus d’estiu relacionats amb la tecnologia de què hem trobat informació. Si en sabeu d’algun més, no dubteu en fer-nos-ho saber!!!!!

Si voleu buscar per localitat, us recomanem aquest google maps.

.

.

 • Culturnautes. Casal d’Estiu del CCCB. Un viatge per la galàxia de la cultura contemporània! Els exploradors es reuniran en diferents equips per grups d’edat: de 6 a 10 anys d’ 11 a 14 anys. El casal treballa les línies desenvolupades a les exposicions i els programes del CCCB al llarg del 2015 a través de tallers en combinació amb altres activitats lúdiques que tindran lloc en diferents espais del CCCB i en contacte amb els equips de professionals que porten a terme les programacions.  Cultura amb molta tecnologia, que ens ajuda a comprendre el nostre present.
 • Casal Tecnològic de Robòtica a Berga Utilitzem peces de Lego amb les que construirem des de màquines simples (engranatges, politges, rodes, eixos, etc) fins a petits robots amb formes diverses. En aquestes construccions incorporem mecanismes que, programats amb , l’ordinador, permeten fer girar eixos, desplaçar els robots per l’espai aconseguint que reaccionin a partir d’uns sensors, etc. A Berga.
 • Casal de lògica-matemàtica a Berga Volem ser un complement de les escoles perquè els nostres infants puguin desenvolupar tot el seu potencial. Ajuden els nens i nenes a trobar estratègies de resolució de reptes treballant la lògica matemàtica a través de jocs manipulatius. Berga.
 • Casal tecnològic de robòtica educativa: l’alumnat es familiaritza amb la robòtica construint des de màquines simples fins a petits robots amb diferents formes. Cada setmana el casal gira entorn una temàtica central que serveix de fil conductor per totes les activitats. L’alumnat té un repte bàsic que durant els dies que duri el casal hauran d’assolir-lo. L’alumnat aprendre conceptes de construcció i també de programació de forma divertida. Els casals es porten a terme a la Violeta de Gràcia (Barcelona), els Lluïsos de Gràcia (Barcelona), Granollers, Vic, Berga i Igualada.
 • Campus d’Estiu de ClauTIC i LaSalle. Campus intensiu d’una setmana durant l’estiu en el qual aprendràs a fer anar i programar robots de manera molt intuïtiva a través d’una sèrie de reptes((aquesta edició  i seguint el fil de la ClauTIC League relacionats amb l’Antic Egipte). Aquest any l’eina de programació que farem servir serà Scratch per Lego Mindstorms, i en el cas de Barcelona, i si tens més de 12 anys, Pleos i VEX també. Té lloc a Girona, Barcelona i Calella.
 • Campus Tecnològic d’Estiu Xnergic. Vols aprendre a crear el teu propi robot? Tens ganes de programar i crear videojocs? Si tens entre 12 i 18 anys, vine als campus tecnològics d’estiu Xnergic! Tenen lloc a a Mataró i Badalona.
 • Colònies d’Estiu de Robòtica– Innova’t Serveis Educatius. No només ens centrarem exclusivament en la robòtica .Les colònies tecnològiques d’aquest estiu 2015 englobaran diferents àmbits tecnològics (robòtica, creativitat, ciència, multimèdia…) amb altres activitats lúdiques típiques de l’estiu, per passar unes bones vacances, acompanyats d’un monitoratge responsable i de qualitat en un entorn natural inigualable. A Cabanes.
 • Campus Robòtica d’Estiu– Innova’t Serveis Educatius. els alumnes s’introduiran en la robòtica educativa a partir de la construcció de robots amb Lego Wedo, Mindstorms EV3 o VEX, segons la seva edat. Totes les activitats es plantegen a partir de dinàmiques creatives i en petits grups, en un entorn de cooperació i encaminat a superar els problemes plantejats amb el guiatge dels nostres educadors. Els vostres fills treballaran les competències  matemàtiques mentre es diverteixen programant i construint robots. A Girona.
 • Tallers tecnològics estiu 2015. Tallers sobre robòtica (bàsica i avançada), animatrònics, arduino, programació d’apps, videojocs, programació 3D i videojocs 3D amb Unity. De 7 a 17 anys.  A Barcelona, Lleida, Sant Cugat, Tarragona.
 • Makercamp: Campus d’Estiu creatiu. És tracta d’un campus per a nens i nenes de 9 a 13 anys especialitzat en la cultura del DiWO (fer les coses junts) i la col·laboració, potenciant la creativitat i el coneixement, amb projectes setmanals que es donen suport en la tecnologia i l’aprendre com funcionen les coses. Impressió 3D, tall làser, creació de jocs, stop-motion… A Barcelona.
 • Campament Tech. En aquest campament d’estiu s’experimenta amb noves tecnologies per potenciar l’enginy i la creativitat dels participants. Els alumnes aprendran a dissenyar, construir i posar en marxa el seu propi robot LEGO MINDSTORMS. Així mateix, els alumnes també aprendran a programar els seus propis videojocs o construir una pàgina web de manera molt intuïtiva. A la Cerdanya
 • Tecnoestiu Citilab. Jornades d’activitats tecnològiques per a esplais, famílies o grups que vulguin aprofitar els temps de l’estiu per gaudir i aprendre amb la tecnologia. Aquest any es tracta el tema de la qualitat de les nostres platges, fent un ús senzill i lúdic de tecnologies com les dades obertes i la construcció d’objectes 3D. A Cornellà.

Gràcies a la col·laboració del Pep Montes, d’ACELLEC.

%d bloggers like this: