Us fem arribar cada mes les notícies del sector català dels videojocs i de la cultura digital del país. Nous llançaments, ressò a premsa, premis… Aquest és el vostre espai!!!!

Es publica Blues & Bullets episodi 2. El segon capítol del joc d’A Crowd of Monsters es pot trobar ja per Xbox, PlayStation4 i a Steam per PC. A més, també s’ha publicat un còmic digital de Blues and Bullets en forma d’app interactiva que us permetrà capbussar-vos en la història, les motivacions i els secrets dels personatges del joc.

Carlos Coronado, el creador del multipremiat Mind, Path to Thalamus, ha fundat l’empresa Pantumaca Barcelona per desenvolupar el seus videojocs. I estrena nom, web i logo amb el primer videojoc de l’estat per realitat virtual: Annie Amber.

El joc ens permet viatjar a través dels records de la protagonista recreats en el sistema solar. Experimentar la sensació de caminar al voltant de Mercuri o dels satèl·lits de Júpiter mentre gaudim d’una sensació d’embolcall 360 i una navegació integrada en la mecànica del joc.  L’objectiu és resoldre els puzzles del joc per desbloquejar els records d’Annie Amber i descobrir qui és a través de les seves experiències.

Omnidrone ha llençat el trailer del seu nou joc Titan Brawl. Ja pots anar seguint com evoluciona el joc!

Captura de pantalla 2016-04-12 a les 9.58.50

AEVI, l’Associació Espanyola de Videojocs, ha presentar l’estudi Videojocs i adults, el primer estudi que permet saber quina és la penetració dels videojocs entre la població adulta. Aquí te’l pots descarregar. I de pas, recupera l’estudi Pares i videojocs avui.

 

 

%d bloggers like this: