Volem fer-vos arribar cada mes les notícies del sector català dels videojocs i de la cultura digital del país. Nous llançaments, ressò a premsa, premis… Aquest és el vostre espai!!!!

 

Finalment s’ha publicat el molt esperat Love you to bits, el joc creat per la col·laboració entre Pati / Enric Jordà i Alike Studio (creat per alguns dels dissenyadors que van ser darrera Tiny Thief). Love you to bits és una boja aventura de ciència ficció per l’univers on comparteixes el viatge d’un petit explorador humà la núvia robot del qual ha estat destruïda. Les seves peces es troben disperses en planetes on s’hauran de resoldre trencaclosques d’espai-temps i trobar desenes d’objectes ocults.

Love you to bits ha sortit per iOS i ben aviat es trobarà per Android, PC i Mac.

 

Brain Aliens: Earth Invasion és el primer joc de Blowing Minds, una jove productora de videojocs de Barcelona sorgida de Gamebcn. A Brain Aliens, es posa a prova el nostre intel·lecte a través de 12 minijocs de memòria, lògica, agilitat mental…  El professor Cerebel ens ajudarà amb el seu súper canó d’ones cerebrals, però el canó no funcionarà si no te prou energia i per això cal que resolguem els jocs!

Aquí teniu l’article que els han dedicat a Frikids.

 

Heavy Metal Thunder, el Gamebook App de Ciència-Ficció de Cubus Games, és la primera aventura èpica espacial editada en català per dispositius iOS/Android. La versió en anglès ja va rebre varis premis, entre ells un Silver Award de Pocket Gamer.

 

L’estudi Anticto ha llançat Steamroll, un joc d’aventures i trencaclosques amb un toc de minigolf. En un ambient steampunk s’hauran de resoldre puzles i disparar steamballs per crear rampes, parets, activar interruptors, fer explotar coses… El joc ha sortit tant per a PC com per Mac i es pot trobar a Steam.

A finals de febrer el diari Ara va publicar un molt interessant i extens article sobre els videojocs narratius, més intimistes i psicològics. Us el recomanem molt!!! El podeu llegir aquí.

 

 

 

 

Marisol López

 

%d bloggers like this: