Fa unes setmanes us vam presentar els videojocs que han estat publicats el 2015. I avui us fem arribar les novetats al món de l’animació a Catalunya. Gaudiu de la llista!!!

A les impressionants Terres del Nord viu Horaci L’Inuit qui al costat de la seva millor amiga Sedna ens farà viure les més increïbles aventures i descobrir tot tipus de misteris – Imagic

Aquest curtmetratge se situa en una nit estelada en un barri de Llatinoamèrica. L’Óscar dorm a la seva habitació quan un cop de vent el desperta. Des de la finestra veu un peix de colors, saltant en un bassal brut! Dos gats aguaiten des de les ombres. L’Óscar intentarà salvar al peix a través d’una aventura sense fre plena de misterioses peripècies per una Amèrica llatina nocturna, amb l’escassetat d’aigua com a teló de fons – Tomavistas

Pumpkin Reports explica la història de Max Green, que viu una vida fàcil com a fill únic a la pacífica Vil.lacarbassa. Fins que descobreix que els seus nous germans adoptius són alienígenes que volen conquerir el planeta Terra!- Motion Pictures

Quatre amics i mig / Cuatro amigos y medio, d’Edebé Audiovisual, és una sèrie d’aventures de detectius júnior basada en una col·lecció de llibres del mateix nom – Edebé

La Misha és una gata molt espavilada i desperta. Li encanta investigar tot allò que passa al seu voltant amb els seus amics. Qualsevol cosa pot passar al món de la Misha; investigacions misterioses, competicions divertides i moltes sorpreses. Descobreix la colla més divertida de totes amb la Misha! – Teidees

Mago Production ha tret la segona temporada del Doctor W, una sèrie d’animació 3D on es busca resposta a qualsevol dubte plantejat – Mago Production

I també de Mago Productions és The Flying Squirrels, una sèrie identificada pel seu estil propi innovador amb una història d’intriga que t’atrapa- Mago Production

Cuentos de Viejos és un multipremiat projecte transmèdia, que explora records d’infància explicats en primera persona per gent gran. El projecte inclou una sèrie de documental animat, un web col·laboratiu, tallers escolars i una app – Piaggiodematei

Bubble Bipés una sèrie que explica les històries del Bip, el protagonista d’un videojoc d’acció que avorrit de la seva feina un dia decideix escapar de la consola per divertir-se. Al món real, s’unirà a una colla de nens que passen a ser els seus nous amics: el Marc, la Lena, el Nil i la Mia – Triacom Audiovisual

A Mutant Busters, la Terra s’ha partit en dues meitats a causa dels insuportables nivells de contaminació i està sota l’amenaça d’una invasió mutant. Sheriff és un astut supervivent que ha de convertir a un grup de repudiats a La Résistance, un comando de guerrers en recerca de la cura que salvi la Humanitat – Kotoc

Invizimals és una sèrie transmèdia que incorpora realitat augmentada a la pantalla. Basada en l’exitosa saga de videojocs de PSP, PSVita i PS3

Els protagonistes de la sèrie Jonalu són dos ratolins i una marieta amb un munt d’amics estrangers. Tots junts viuran a cada episodi aventures on els nens s’ho passen d’allò més bé cantant i ballant – KD Toons and Games

En Pikkuli no vol aprendre a volar. En canvi, salta com un pollet i neda com un pingüí. A en Pikkuli li agraden les mateixes coses que a la resta de petits del món i aprèn una cosa nova cada dia! Potser un dia aprendrà a volar. Pero mentrestant, prefereix fer saltirons – Tomavistas


En un poblet envoltat d’arbres i muntanyes de cartró viu TEX, el pitjor detectiu en pràctiques del món.Tex ha de resoldre desaparicions misterioses: el cas de la zebra que va perdre les seves ratlles, o el del fantasma que no feia por – Neptuno Films

Desafio Champions explica la història de quatre amics que són transportats a un altre univers, on hauran de salvar la terra. Per aconseguir-ho, hauran d’aprendre l’art del Sendokai, converetir-se en guerrers i guanyar el Gran Torneig del Multivers – Kotoc

Aquesta informació ha estat proporcionada per les mateixes empreses, gràcies a la coordinació de ProAnimats.

A %d bloguers els agrada això: