Voleu saber quins són els millors videojocs que van sortir el 2015? Aquí teniu un Top 10 en el què podeu veure quins són alguns d’aquests jocs.

Her Story

Her Story és el nou joc de vídeo de Sam Barlow, creador de Silent Hill: Shattered Memories i Aisle. Un joc de novel·la negra amb narració no linial. Her Story gira al voltant d’una base de dades policial plena d’imatges de vídeo de l’interrogatori d’una dona, interpretada per Viva Seifert.

Plataformes en les quals està disponible: PC, Mac i iOS.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

És un videojoc d’acció-aventura de la saga Metal Gear, desenvolupat per Kojima Productions i produït per Hideo Kojima. Aquesta entrega representa la continuació dels esdeveniments que tenen lloc en Metal Gear Solid V: Ground Zeroes i manté la mateixa línia d’operacions d’espionatge tàctic. En principi, aquesta serà la última entrega de la sèrie Metal Gear Solid.

Plataformes en les quals està disponible: PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One  i Microsoft Windows.

Alphabear: Word Puzzle Game

Alphabear és un joc de trencaclosques amb paraules creat per Spry Fox. A Alphabear s’han de lletrejar paraules seleccionant lletres en una quadrícula. En utilitzar lletres que són adjacents entre si, es tornen óssos! Quantes més lletres fas servir, més grans és l’ós i més punts guanyes. Ara per ara, només està disponible en anglès.

Plataformes en les quals està disponible: iOS, Android.

The Witcher 3: Wild Hunt

És un joc de fantasia, rol i acció en un món obert. És el tercer joc de la sèrie, precedit per The Witcher i The Witcher 2: Assassins of Kings, els quals estan basats en la sèrie de novel·les de fantasia de l’autor polonès Andrzej Sapkowski.

Plataformes en les quals està disponible: Play Station 4, Xbox One, Microsoft Windows.

Undertale

És un videojoc de rol desenvolupat i publicat per Tobyfox. El jugador controla un nen mentre circula per un món de ficció, Underground, una gran regió sota les capes de la terra. Els habitants d’Underground es diuen “monsters”, un grup divers i intel·ligent. El nen interactua amb diversos monstres per tal d’aconseguir tornar a la superfície. El jugador ha de prendre decisions diverses com per exemple matar-los o fer-se amic d’ells.  Aquestes decisions van afectant el desenvolupament del joc, diàlegs i història.

Plataformes en les quals està disponible: Microsoft Windows i OS X.

Batman: Arkham Knight

Aquest joc és la continuació de Batman Arkham City, publicat el 2011 . La trama principal la lluita entre Batman i l’Espantaocells, qui ha llençat un atac contra la Gotham i ha provocat l’evacuació de tothom que hi vivia. Amb la intenció de destruir Batman, l’Espantaocells s’alia amb el misteriós Arkham Knight, qui és capaç d’unir als més grans enemics de Batman en un intent de destruir-lo d’una vegada per totes.

Plataformes en les quals està disponible:  Microsoft Windows, Play Station 4, Xbox One, Linux, OS X.

Fallout 4 i Fallout Shelter

Benvinguts a una nova generació de jocs de món obert. Ets l’única persona amb vida al Refugi 111, en un món devastat per la guerra nuclear. Cada segon és una lluita per la supervivència; la decisió està a la teva mà. Només tu pots iniciar la reconstrucció del erm i decidir el seu futur.

Bethesda ha llençat aquest any dos jocs sobre aquest món. Fallout 4 continua la sèrie. En canvi, Fallout Shelter és un spin-off on gestiones la vida en un gran búnquer.

Plataformes en les quals està disponible: PlayStation, XBox i Windows (Fallout 4), iOS i Android (Fallout Shelter)

Bloodborne

És un videojoc de rol d’acció que segueix les accions del personatge que controla el jugador, el Caçador, a través de la ciutat gòtica fictícia de Yharnam, els habitants de la qual han estat afectats per una estranya malaltia de transmissió sanguínia . El jugador desperta misteriosament a Yharman durant la nit de “La caça” i busca algú conegut com “Paleblood”.

Plataformes en les quals està disponible: PlayStation 4

Alto’s Adventure

Alto’s Adventure és una joc runner/surf a la neu sense fi, amb un bell i canviant paisatge alpí. El joc presenta un moviment basat en la física de fluids i efectes dinàmics espectaculars d’il·luminació i meteorològics. Un joc fàcil d’aprendre, però difícil de dominar!

Plataformes en les quals està disponible:iOS

Assassins Creed: Syndicate

Aquest joc és similar als anteriors de la saga, ja que compta amb elements propis de la sèrie com el retorn del parkour, l’exploració, l’assassinat i d’altres. Per primera vegada a la saga es podran utilitzar elements externs al jugador per acabar amb enemics, com barris penjants. S’incorpora a més la funció Syndicate, la qual permet al jugador aconseguir aliats en els barris londinencs i crear sindicats per a poder enfrontar-se als enemics en les Guerres de Sindicats.

Plataformes en les quals està disponible: Play Station 4, Xbox One i Microsoft Windows.

Quin és el vostre preferit? Heu descobert algun videojoc del que no en sabieu l’existència ara teniu ganes de jugar-hi? Si voleu veure una recopilació de més títols de videojocs del 2015 amb bones crítiques podeu accedir a la selecció que ha fet Forbes fent click en aquest enllaç.

Selene B.

%d bloggers like this: