Qui de nosaltres no ha començat l’any dient-se “aquest cop sí, compliré tots els meus propòsits” . Exactament el mateix que ens vam dir l’any passat, i l’anterior, i l’anterior. I sí, encara guardem en un calaix la llista que ens vam fer amb l’esperança de poder tatxar d’ella tots aquells objectius que hauríem assolit abans de l’entrada del proper nou any, però la llista segueix igual, no hem pogut tatxar res. Però aquest any us ho volem posar més fàcil i animar-vos a esforçar-vos per aconseguir tot allò que voleu assolir. I ja que no ens separem dels nostres smartphones en tot el dia, per què no aprofitar-los per a que ens ajudin a complir els nostres propòsits? Ja sigui fer més esport, menjar més sa, tornar-se vegetarià, deixar de fumar, aprendre un nou idioma… segur que entre les opcions que us proposem trobeu alguna que us sembli interessant.

Toshl Finance

Si voleu ser més organitzat en temes finances i intentar estalviar, aquesta aplicació pot interessar-vos. Toshl Finance sincronitza tots els vostres dispositius amb un compte en la seva web. Podeu fer un seguiment de les vostres despeses i veure quin és el vostre pressupost per tal d’assegurar-vos que no gasteu més diners del convenient. A més, ofereix l’opció d’afegir factures de manera que sempre recordeu les dates de pagament d’aquestes.

Disponible per iOS, Android i Windows Phone. Gratuïta.

MoneyPad

Aquí teniu una manera senzilla d’organitzar el vostre pressupost i despeses. Es pot configurar un pressupost mensual per a categories determinades (per exemple dinars, factures…) i veure si excediu els límits que havíeu posat prèviament o no.

Disponible per iOS, 3.99$

Sworkit – Circuit Training Workout

Si el que voleu és fer una mica d’exercici i posar-vos en forma Sworkit pot ser d’utilitat. En aquesta app podeu trobar uns quants moviments i instruccions per fer entrenaments de força i yoga. Podeu configurar el temps que voleu que duri l’entrenament i la app et donarà un programa fet per a tu.

Disponible per iOS i Android. Gratuïta.

Whole Foods Market Recipes

Amb aquesta aplicació disposareu d’un interessant ventall d’opcions/idees per menjar sa. Té receptes de plats sense gluten,  sense greix, i altres varietats.

Disponible per Android i iOS.

My Diet Diary

Aquesta és l’aplicació ideal per perdre aquells quilos que ens volem treure de sobre, guanyar pes o mantenir-nos com estem. Fa un seguiment del menjar que mengem, exercici, pes, consum d’aigua…

Disponible per iOS i Android

Però no tots els propòsits d’any nou estan relacionats amb dur una vida sana i assolir uns objectius físics. Potser vosaltres us heu proposat aprendre un nou idioma o perfercionar-ne un que ja sabeu. Hi ha molta varietat d’aplicacions disponibles per ajudar-vos a practicar una llengua. Us en presentem unes quantes:

Duolingo

És una plataforma la qual permet practicar i millorar un idioma fent un seguiment alhora que els usuaris ajuden a traduir webs i altres documents. Ofereix diverses opcions per a parlants de nacionalitats diverses i es pot accedir a la plataforma a través de la seva pàgina web o de l’aplicació per l’smartphone o tablet. Actualment podeu triar entre: espanyol, francès, italià, portuguès, anglès, danès, gaèlic, holandès, suec, rus, polonès, esperanto, turc, noruec, i ucraïnès. Vaja, que teniu opcions per a triar!

Disponible per iOS i Android. Gratuïta.

Memrise

És un sistema d’aprenentatge online enfocat en tècniques de memorització a partir de l’ús d’elements visuals, auditius o de qualsevol tipus, en sessions repetides i distribuïdes en el temps. Amb Memrise les sessions d’aprenentatge són curtes, de cinc o deu minuts, reiterades i espaiades en el temps per tal de donar temps al cervell per descansar i assimilar el coneixement, i evitar així saturar-lo d’informació.

És una aplicació molt interessant, podeu trobar més informació aquí.

Disponible per iOS i Android. Gratuïta.

Si el que voleu aconseguir és deixar el nociu hàbit de fumar, també hi ha apps que us poden ajudar, com per exemple Quitter.

Quitter

Aquesta app us ajudarà a deixar de fumar ensenyant-vos quants dies, mesos i anys porteu sense fumar i els diners que porteu estalviats fins el moment. Pots compartir el teu progrés a xarxes socials.

Disponible per iOS. (Hi ha una altra app semblant per a Android amb el mateix nom)

Hi ha moltíssimes aplicacions que poden ajudar a complir propòsits d’any nou, si aquestes us han semblat poques us deixem un enllaç on en podeu trobar més. Feu click aquí!

Després d’això esperem que us animeu a provar-ne alguna i a motivar-vos per complir allò que us proposeu, ànims!

Selene B.

%d bloggers like this: