Després d’haver fet un recull d’algunes de les pàgines webs que aquests dies han publicat llistats de regals de nadal hem decidit seleccionar els nostres 10 preferits. Feu-hi un cop d’ull!


1. Tablet Fire 7″

El motiu principal d’aquesta tria és el preu. No podeu negar que 60€ per una tablet resulta temptador. Si coneixeu algú que en vol una però no es vol gastar molts diners perquè considera que no li trauria partit aquesta tablet d’Amazon és una bona idea. També podria ser un regal interessant per a nens o gent gran.

Tenint en compte el preu no ens podem esperar una meravella, però diverses crítiques d’usuaris que ja l’han provat afirmen que la relació qualitat-preu és bona i que per tant, val la pena. La Tablet Fire 7″ preserva tota la biblioteca Kindel, i aquest és probablement un dels punts més forts que presenta. El sistema operatiu que té permet que funcionin la majoria d’aplicacions per a Android, malgrat que algunes s’hagin de pagar i altres estiguin modificades. Vaja, que si el que voleu és una tablet només per a omplir-la d’apps i jugar tot el dia potser aquesta no és la millor opció. Ara, si voleu fer-li un regal per un amant de la lectura que gaudeix dels eBooks la tablet d’Amazon és una molt bona opció.

Més informació aquí.

2. Go Pro Hero 4 Session

Aquesta Go Pro és un 50% més petita que altres models de la firma i un 40% més lleugera. Com és característic d’aquestes càmeres, la Go Pro Hero 4 és ideal per enregistrar diverses activitats esportives com ara surf, snowboard, rutes en bici, parapent… i tot això sense haver de patir perquè la càmera pugui trencar-se o fer-se malbé ja que és resistent als cops i submergible 10 metres de profunditat. Encara voleu més? La qualitat d’imatge és fantàstica, captura vídeo en qualitat Full HD a 60 fotogrames per segon i fa fotografies de 8mpx. Un regal que encantarà als amants de la fotografia, els esports i l’acció!

Feu click en aquest enllaç per llegir una crítica del producte.

.

3. LG Rolly Keyboard

Un teclat que es pot doblegar fins a formar un tub que cap dins una butxaca. A banda d’això, el LG Rolly Keyboard també funciona sense fils! Gràcies als materials amb els què està fabricat resisteix cops i a més escriure amb ell resulta còmode i agradable.

Podeu trobarlo a Amazon.

..


.

..


4. The Martian

La pel·lícula Marte s’ha estrenat recentment a Espanya i ha recollit molt bones crítiques arreu del món. El film està inspirat en la novel·la The Martian d’Andy Weir. Wall Street Journal la descriu com “la millor novel·la de ciència ficció en anys”. Un bon regal seria aquest llibre i un val per una entrada al cinema. Així, un cop llegida la novel·la la persona a qui li heu regalat pot anar al cinema a veure’n l’adaptació en pantalla. (Esperem que aguanti en cartellera una mica més de temps!).

.

..


.

.

5. Droid BB-8 de Sphero

Us presentem un droid que es controla amb una app disponible per iPhone i iPad.

Inspirat en Star Wars, el BB-8 et fa cas quan li dones ordres amb la veu i s’expressa de formes diferents! Pots guiar-lo per on tu vulguis i fins i tot pots crear i veure missatges en holograma. Com diuen a la pàgina web d’Apple, “El BB-8 és molt més que una joguina: és un company d’aventures”.

Aquest droide es connecta al iPhone, al iPad i altres dispositius mitjançant Bluetooth de baix consum. Un extra? La seva carcassa de policarbonat el protegeix de l’aigua.

Llegiu aquesta  informació si en voleu saber més.

.

6.  Auriculars SONY inalàmbrics

Per als amants dels videojocs, amb aquests auriculars podran sentir enemics ocults, explosions èpiques i, en general un so impressionant. A més, s’ha acabat desfer l’embolic que es crea entre els cables de l’auricular, o apropar-se si aquest no és suficientment llarg perquè aquests auriculars són sense cables. També es poden fer servir fora de casa amb la PS Vita i dispositius mòbils, gràcies al seu disseny plegable i bateria recarregable, la qual aguanta fins a 8 hores.

Podeu comprar el producte a Amazon.

..


.

7. Bose sound Touch 10

Amb un disseny sofisticat i elegant, aquests altaveus de Bose permeten reproduir sense fer servir cap mena de cable la música procedent de serveis de música en “streaming” com Spotify o Deezer, i la que tinguem emmagatzemada a l’ordinador amb iTunes o Windows Media.

No és gaire gran però això no vol dir que no pugui oferir un so potent i de bona qualitat, al contrari.

Aquí l’enllaç a la pàgina web de Bose i el producte.
..


8. Dron Syma X5C-1

Dron teledirigit d’última generació de 31x31x8cm de dimensions. Destaca per la seva versatilitat, i es pot dirigir fins a 50-80 metres.

Té un sistema de 6 eixos que li donen estabilitat. A més, la tecnologia 2.4G evita que hi hagi interferències amb altres drons que estiguin volant en aquell moment.

Es pot carregar via USB i la bateria dura per un vol de 5-8 minuts i té una càmera amb una resolució de 1280 x 720 píxels.

El pack inclou una targeta de memòria Micro SD de 2GB que permet emmagatzemar unes 800 imatges o un vídeo d’uns 30 minuts.

Podeu aconseguir-ho a Amazon.

.

9. Cartes en blanc

Això pot semblar una mica senzill i “pobre” però potser no és mala idea regalar-li aquest joc de cartes en blanc a algú molt creatiu que sempre estigui inventant jocs o modificant-ne les regles… No és més que un joc de cartes en blanc en les quals es pot dibuixar qualsevol cosa i crear un nou joc.

Les podeu trobar a diversos llocs (o fins i tot fer-les vosaltres mateixos), però aquí us deixem l’enllaç d’Amazon on podeu adquirir-les.

.

.

10. Smart watches

Segurament coneixeu algú per a qui un smart watch és quelcom útil i objecte de desig. Mashable.com ens presenta tres smart watches ideals per a que es converteixin en regals de Nadal/reis:


Pebble Time roundEl podeu comprar a Amazon

Samsung Gear S2

El podeu comprar a Amazon.


Apple Watch

El podeu comprar a la web d’Apple

Esperem que us hagin agradat tant com a nosaltres,  i que també facin feliç la persona a qui obsequieu amb qualsevol d’aquests regals!

Selene B.

A %d bloguers els agrada això: