Avui dia organitzar una festa i pensar en com entretenir els convidats o com ser els perfectes amfitrions és una mica més senzill. El mercat ens ofereix moltes apps relacionades amb la organització i celebració de festes. Hi ha de tot, des de apps que t’ajuden a decidir i elaborar el catèring, a d’altres que et serveixen per a assignar tasques a un grup de gent i tenir-ho tot ben organitzat i distribuit. Aquestes podríem anomenar-les “apps pre- party”, després tindríem el grup “d’apps during the party” i finalment les “post-party”. En aquest article us en parlem de totes!

.

1. Apps “Pre-party”

1.1  Pro Party Planner

Amb aquesta App pots importar llistes de convidats, delegar tasques,  posar recordatoris i sincronitzar la informació amb més usuaris, a més de fer servir FaceTime amb ells des de l’app. Fins i tot hi ha una opció de calendari per hores que et permet veure el que ha de passar exactament en temps real.

Aquesta app és força útil per organitzar grans esdeveniments, tot i que també resulta útil per a planejar-ne de més petits.

Està disponible per a iOS. Preu: 4.99$

1.2. PitchIn

Quan organitzes una festa tothom està molt content, però quan arriba l’hora de trobar ajuda.. tothom està molt ocupat. PitchIn ho posa fàcil i et permet elaborar llistes de “coses a fer” i enviar-les. Reps una notificació quan algú accepta la tasca i també un cop ja l’ha realitzada. A més, si el cost d’organitzar la festa es comparteix o és una festa d’aniversari i heu comprat un regal conjunt, PitchIn envia recordatoris de pagament automàtic als convidats i aquests poden enviar els diners directament des de l’app.

Disponible per a iOS. Gratuïta.

2. Apps “during the party”

2.1 Drinking Buddy

Aquesta app et permet comprovar el contingut d’alcohol que tens a la sang , veure gràfics del teu consum i connectar-te a Facebook per comparar els teus hàbits amb els dels teus amics. Una de les característiques més atractives de l’app és que fa una trucada automàtica a un amic o a un taxi quan el teu nivell d’alcohol a la sang arriba al límit. A més, una part de l’import de cada venda va destinada a organitzacions sense ànims de lucre per lluitar contra la conducció sota els efectes de l’alcohol.

Disponible per a Android i iOS. Preu: 0.99€

2.2 Heads Up

Aquest joc el va fer molt popular la coneguda presentadora de televisió Ellen DeGeneres. Un jugador ha d’endevinar una paraula determinada amb ajuda de les pistes que li vagin donant els seus amics. El jugador que ha d’endevinar aguanta el telèfon mòbil davant del seu front amb la pantalla ensenyant la paraula que ha d’endevinar. Els temes ha triar inclouen celebritats, pel·lícules, animals i altres.

Disponible per a Android i iOs. Preu: 0,99€.

2.3 Never Have I Ever

Coneixeu el “jo mai, mai”? Es tracta d’un joc al qual la majoria de joves hi ha jugat algun cop a la seva vida. Consisteix en anar bevent cada cop que algú digui una cosa que hagis fet. Per exemple: “jo mai, mai he copiat a un examen”, si algun cop has copiat a un examen et toca beure i si no ho has fet mai no beus en aquesta ronda. Una manera de passar-s’ho bé mentre es va coneixent més els altres jugadors.

Hi ha nombroses opcions tant per a iOS com per a Android (i en diverses llengües) per jugar a aquest joc. Les apps del “jo mai mai” ofereixen preguntes ja formulades per què no les hageu d’anar pensant vosaltres a mesura que jugueu i així el joc sigui més àgil.

Varietat tant per iOS com per Android. N’hi ha de gratuïtes i de pagament. Us deixem un parell d’enllaços:

https://itunes.apple.com/us/app/never-have-i-ever-game-poor/id917718075?mt=8

http://www.appstoredownload.com/best-drinking-game-never-have-i-ever

https://itunes.apple.com/us/app/never-have-i-ever-free/id527602449?mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kb.neverhaveiever

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chlap.neverhaveiever

2.4 Reverse Charades

Un equip de persones ha d’actuar per tal que una sola persona endevini què estan intentant dir, a qui o que representen. S’ha de determinar el màxim de temps que disposarà la persona per endevinar de què es tracta, tot i que l’habitual és entre 30 i 90 segons.

Si voleu més informació sobre el joc podeu fer click en aquest enllaç.

Disponible per a Android i iOS. Gratuïta.

D’altra banda també tenim els clàssics jocs de cartes. Avui dia aquesta mena de jocs segueixen sent un recurs força comú entre grups de gent que volen passar-ho bé durant una festa,  i sabent això nombroses aplicacions han sortit al mercat oferint aquest tipus de jocs i entreteniment.

3. After the party

Però les apps relacionades amb la festa no es limiten a aquests jocs. Com us quedeu si us diem que hi ha una aplicació que us ajudarà a tornar a casa sans i estalvis després d’una nit de festa? Sí, existeix.

3.1 Safer Taxi

Per quan la festa ja ha acabat i és hora de tornar a casa i no podem conduir, Safer Taxi ens ofereix una solució. Amb aquesta app un taxi vindrà a buscar-te.

Disponible per a iOS i Android. Gratuïta

3.2 Companion Safety

Aquesta app et fa companyia quan tornes sol/a caminant i no estàs en les millors condicions o creus que algú et pot estar seguint. Companion Safety t’aconsegueix acompanyant virtual per a que no hagis de tornar sol a casa. L’app va informant al teu acompanyant virtual del punt exacte en el què et trobes, si reps una empenta o si acceleres el pas. Disponible per a Android i iOS. Gratuïta.

3.3 StearClear

Si passes el cap d’any als Estats Units, Canadà o Regne Unit, pots fer servir StearClear, una aplicació en la qual trobaràs conductors sobris que et portaran a casa en el teu propi cotxe fent servir el GPS. El pagament es realitza amb targeta de crèdit. Disponible per a Android i iOS. Gratuïta.

Després de tota aquesta recopilació esperem que us animeu a organitzar una festa fent servir alguna de les aplicacions que us hem recomanat i provar algun dels jocs proposats. I ja sabeu, si acabeu la nit fora de casa i us heu passat una mica amb les copes, més d’una app podria ajudar-vos.

A gaudir de les festes!

Selene B.

A %d bloguers els agrada això: