De vegades, conegudes marques del món de la moda, i ara també de les begudes, s’uneixen amb empreses dedicades a la producció i venda de productes tecnològics per a crear smartphones “exclusius”. Nosaltres hem recopilat uns quants exemples d’aquestes col·laboracions entre tecnologia i marques.

1) LG i Prada

L’any 2007 LG i la maison italiana Prada van treure un terminal mòbil en conjunt: el LG KE850, també conegut com el LG Prada. Va ser el primer mòbil amb pantalla tàctil i va vendre un milió d’unitats durant els primers 18 mesos al mercat.

El LG Prada va ser anunciat al gener de 2007 i llançat al mercat al maig. Així que va arribar abans que l’iPhone d’Apple, que es va llançar el 29 de juny de 2007. De fet, LG es va queixar que Apple havia copiat el disseny del seu telèfon quan va crear l’iPhone.

2) Samsung i Armani

La relació de Samsung amb la firma de moda Giorgio Armani és llarga i profitosa. I va donar molts resultats! Hi ha tota una llista de mòbils Samsung dissenyats per Armani. Aquí els teniu!!!

A finals de 2007, el gegant coreà va treure el Samsung P520, amb el nom de Giorgio Armani clarament marcat al telèfon. Un model petit, tàctil i elegant. La frase amb què es venia deia: “If there’s one thing the Samsung Armani phone has in abundance, it most definitely is style.”

El 2008 la marca més casual Emporio Armani va treure l’Emporio Armani Phone, també conegut com a Samsung Armani Night Effect o Samsung M7500. El telèfon s’encenia i mostrava diferents colors segons si t’arribava un missatge o una trucada.

El 2010 van repetir l’experiència i van llançar conjuntament el Samsung B7620, mostra del estil elegant i minimalista de la marca de moda. I finalment el 2011 va sortir al mercat el Samsung I9010 Galaxy S.

Samsung P520

Samsung M7500

Samsung B7620

Samsung I9010

3) Apple Watch i Hermès

Hermès és una casa francesa especialitzada en accesoris de cuir prêt-à-porter i perfums de luxe. Aquest any, Apple i Hermès han decidit col·laborar per treure una edició especial de l’Apple Watch. Un rellotge amb l’esfera redissenyada per Apple a Califòrnia i la corretja de pell confeccionada pels artesans d’Hermès a França. El resultat? Una peça elegant, simple i atemporal.

4) Pepsi phone

L’empresa transnacional de begudes ha presentat el seu primer smartphone. Es diu Pepsi Phone P1 i ha cridat l’atenció d’especialistes i enginyers gràcies a les seves especificacions, les quals podrien competir amb els productes d’Apple.

La creació d’aquest dispositiu s’havia de fer possible gràcies al crowfunding, però no han aconseguit el finançament de 3 milions de Yens (uns 470 mil dòlars) que buscaven. L’empresa volia, si s’aconseguia la meta, començar la distribució del dispositiu a partir del 3 de desembre a un preu d’entre 110 i 200 dòlars.

Què passarà ara? Ho tornaran a intentar?

A %d bloguers els agrada això: