Grans notícies per als fans de Pokémon. Si vau passar la infància jugant a aquest entretingudíssim i famós joc de Nintendo esteu d’enhorabona.

Ben aviat podreu reviure l’experiència del joc d’una manera que no havíeu viscut abans. Gràcies a una app podreu veure i atrapar Pokémons per tot el món. Alguns d’ells només es trobaran a determinades zones o països així que quant més viatgeu més Pokémons diferents podreu trobar i atrapar, i ja sabeu, “Gotta catch ‘em all!

L’aplicació es diu Pokémon GO i estarà disponible per iPhone i dispositius Android a partir del gener de 2016. Pokemón GO utilitza dades de geolocalització per animar els jugadors a sortir a explorar tot el món en busca de Pokémons.

En els videojocs tradicionals de Pokémon els escenaris on es desenvolupa l’acció estan inspirats en llocs reals com Nova York, París o les regions japoneses de Hokkaido i Kanto. Però aquest cop, el món real serà l’escenari mateix! Potser hi haurà un Pikachu amagat al carrer just al sortir de casa teva.

Si voleu entendre millor en què consisteix l’experiència d’aquesta app, podeu mirar aquest vídeo.

El desenvolupador de Pokémon GO és Niantic, Inc., una nova empresa en el si de Google fundada originalment per John Hanke, el cocreador de Google Earth. També col·labora en el projecte Junichi Masuda de Game Freak Inc., director de la sèrie de videojocs de Pokémon, qui serà la garantia que tota la diversió de Pokémon estigui present en Pokémon GO.

Estigueu pendents de la web oficial de Pokémon on aniran publicant més informació de cara al llançament de l’app a principis del 2016.

.

.

Selene B.

%d bloggers like this: