A l’estiu vam recollir unes quantes notícies curioses, estranyes, divertides, i potser no directament relacionades amb la tecnologia però sí amb el món transmèdia i amb la innovació, amb un resultat freak i creatiu.

L’èxit d’aquesta secció ha fet que haguem pensat en mantenir-la i continuar posant-vos al límit del que és creatiu i el que és, definitivament, freaky.

Us ensenyem aquest gif que demostra el fenòmen de la refracció de la llum. No te més, però no ens negareu que és sorprenent, oi?
Ja sabeu que no hi ha una acadèmia de la llengua anglesa. Per això, els mots que entren al diccionari Oxford acaben convertint-se en estàndard de la llengua.

Aquest estiu, el diccionari Oxford ha inclòs nous mots d’ells algun tan curiós com el verb “to MacGyver” (pronunciar /məˈɡʌɪvə/), que significa el que penseu: fer o reparar (un objecte) d’una manera improvisada o inventiva, fent ús del que tens a mà

La nova campanya dels televisors Ultra HD LG a Brasil pixela les imatges de grans personatges famosos del cinema, com són ET, les bessones inquietants del Resplendor, El Màgic d’Oz…
Un estudi conclou que els britànics tenen 16 dies d’enyorança de les vacances quan tornen a casa (i qui no?). I ja sabem que l’olfacte és el sentit més evocador.

Per això, Holiday Autos ha creat una màquina expenedora que lliura ampolles que contenen aromes de l’estiu: herba acabada de tallar, barbacoa, crema solar, brisa marina… La màquina es troba a l’estació de tren de Slough al Regne Unit i es destina als viatgers que van a treballar en tren a Londres.

Els viatgers han d’enviar tweets que parlin dels records de les seves vacances. Això els dóna crèdits que apareixen a la pantalla LCD de la màquina i els permet triar el perfum de la seva elecció.

Un equip de científics de les universitats de Dundee i Edimburg a Escòcia han trobat una proteïna natural produïda per bacteris innocus que fan que els gelats posseeixin una major resistència a la calor i d’aquesta manera prevenir que es fonguin abans d’hora.

Aquest nou ingredient dóna als gelats no només més resistència a la calor, sinó també permet generar productes amb nivells més baixos de greixos saturats i menor quantitat de calories.

Els seus creadors pensen que aquest nou ingredient podria estar disponible en 3 o 5 anys. Esperarem pacients!!!

El fill gran de Harry Potter i Ginny comença enguany el seu primer curs a Hogwarts, segons s’explica en l’epíleg del llibre final. Així que el dia que van començar les escoles al Regne Unit, JKRowling va enviar el tweet següent: “Sóc a Edimburg. Algú que sigui a Kings Cross podria desitjar a James S Potter bona sort de part meva? Avui comença a Hogwarts. #BackToHogwarts
L’empresa canadenca de tecnologia Thoth ha patentat una torre inflable de gairebé 20km d’alçada que inclouria un “ascensor espacial” per accedir a l’òrbita baixa de la Terra.

La torre estaria feta d’anells de Kevlar inflats amb hidrogen o heli a una pressió extremadament alta. Un ascensor pujaria per la torre, portant naus espacials, satèl·lits o altres elements que es vulguessin llançar a l’espai… i també els turistes que vulguessin tenir una extraordinària vista sobre el planeta.

A %d bloguers els agrada això: