Nens, adolescents, joves… i tecnologia

Setembre. Tornada a la feina i a les escoles. Tornen els avis i els canguros. Tornem a arribar a casa cansats i en canvi els nens, tot i que han estat a l’escola i al parc i d’excursió i a la piscina i fent anglès i dibuix, no n’estan gens, de cansats…

Sigui com sigui, el cas és que un estudi diu que una tercera part dels nens menors d’un any fan servir habitualment smartphones i tablets. És més, que ja hi ha nens que les fan servir abans dels sis mesos. Sabem que són eines interessants per entretenir i també perquè aprenguin. Però també cal controlar els continguts a què tenen accès. Aquí teniu una guia de com fer posar a punt l’iPad aband de deixar-lo als nens.

Els adolescents ja estan directament enganxats a aquests dispositius. Per ells, relacionar-se mitjançant internet i fer-hi la seva vida és el més comú. El fet que sigui el seu  nou “pati de jocs” fa que no ho considerin un lloc perillós. Per això també és interessant que si teniu fills adolescents feu una mirada a aquest article sobre els adolescents a internet.

I finalment us recomanem aquest audio d’un programa de ràdio que parla de com els nens poden fer un bon ús de les tecnologies. Perquè nosaltres creiem en el valor positiu, educador, social i creatiu de la tecnologia!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.