Fresc & Freak. Notícies curioses per treure la calor

L’estiu, la calor, les vacances, la platja… tot això ens permet ser una mica freaks!!!! (o una mica més que de costum). Així que hem fet un recull de notícies divertides, curioses, boniques i que esperem que us ajudin a gaudir d’aquest temps de relax.

Ja hem dit altres vegades que som fans de Lego. I sobretot, molt fans dels freaks que fan coses amb Lego. En aquest cas, de Brendan McMahon que ha construït en blocs aquesta rèplica de la Torre d’Orthanc, la torre de Saruman. La construcció està feta amb 2359 peces, medeix 2,40m i té il·luminació amb bateries a cada planta. A més, també ha representat el bosc del voltant, el Palantir i Gandalf cavalcant cap Isengard. Aquí teniu el seu flickr amb totes les fotos!
Tocky és un rellotge despertador que t’exaspera però et fa llevar segur. Corre, salta, fuig i l’has de perseguir així que ja posats… continues llevat i vas cap a la dutxa. No sabem si com a sistema funciona o no, però és molt divertit de veure!!!!
No és tecnològic però és freak i mooooolt bonic. Al Japó han fet aquests cartells “clàssics” però en comptes de déus terribles, natura desfermada i samurais amb katana els protagonistes de Star Wars són el focus principal. Per emmarcar-los!!!!
I ja que parlem de Star Wars, sabíeu que Darth Vader va participar a la II Guerra Mundial? Endevineu en quin bàndol? És fàcil d’encertar, oi? Doncs aquí teniu un informatiu dels anys 40 amb imatges inèdites dels atacs, les desfilades i els moments més trascendents d’aquesta aliança mortal.
MotorMood és una petita tecnologia que realment no resol cap problema però ajuda a fer la conducció una mica més simpàtica. Simplement amb prémer un botó s’encèn una llum amb una cara somrient per donar les gràcies al cotxe de darrera o enviar-li un missatge de bon rollo. Està bé que la tecnologia serveixi per millorar l’humor dels conductors el dia que comenci l’operació sortida!!!!
Si passeu per Estocolm en els viatges de l’estiu, aneu a provar The Climate Portal, un simulador de clima que han posat a l’aeroport Arlanda. Entres a la cabina, prems la teva destinació, i pots experimentar el clima del lloc de destinació en aquell mateix moment. Només funcionarà durant juliol i agost!!!!
Sabem que ho heu intentat… i més d’un cop. I és que dominar el Kame-hame-ha no és fàcil (encara que al Goku li funcioni a la primera). Ara, si voleu conèixer quina és la història darrera d’aquest nom, quines són les diferents versions que es poden fer i sobretot veure alguns exemples, aquí ho teniu perquè passeu tot l’estiu practicant.

.
.
.
.
.
.

Marisol López

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.