Arriba l’estiu i això vol dir que tindrem més temps lliure, hores i hores per davant sense cap obligació ni horaris ni… Així que podem agafar el comandament de la consola i dedicar-nos als jocs que hem anat acumulant durant l’any. Aquí teniu una llista dels 17 que la gent de VidaExtra considera els millors de l’any fins ara. I si el que vols són jocs interessants i divertits sense importar quan es van fer, la gent de Mashable presenta els 7que considera que val la pena deixar que t’abdueixin durant l’estiu.A jugar!!!!

Ara bé, si la família us dóna la vara amb el tema que ja està bé, que ja no sou nens per estar jugant i blablabla, feu-los llegir aquest article. Et donarà les raons necessàries per convèncer-los que és important continuar jugant quan som adults. I és que jugar és bo sempre!!!!

I si volen veure com d’importants i determinants són els videojocs, expliqueu-los que la NASA va enviar una càpsula del temps fa 30 anys que contenia, entre d’altres, el joc Pac-Man. I què més va passar? Potser que els porteu al cinema a veure la pel·lícula Pixels per saber-ho. Alguns no oblidarem mai a Toru Iwatani, el creador de Pac-Man, veient el moment de la pel·lícula on intenta frenar la seva criatura, i rient de l’escena. Més? Teniu al més petit dels Lannister, Peter Dinklage, com a expert en Donkey Kong. Més encara? Al cinema segur que hi ha aire acondicionat!!!!

Si ni això funciona, convideu-los a fer un volt per les principals destinacions turístiques… dels videojocs!!!! Ciutats futuristes, planures selvàtiques, visites a monuments històrics… tot sense sortir del sofà (i l’aire condicionat). Quina millor forma hi ha de viatjar?

Ok, ok… a fer maletes i agafar avions. Doncs res, aneu a Memphis al Brooks Museum of Art, on fan una exposició de videojocs: The Art of VideoGames. Exposició sobre la història dels videojocs, amb una mirada especial a aquells que van ser més populars. I a més de veure i jugar (sí, també et deixen jugar!), organitzen un munt d’activitats, des de visites guiades a demos de ball, passi de Tron o premis de Minecraft. Curiosament, fan coincidir aquesta exposició amb una sobre gats…

Sigui com sigui, passeu molt bon estiu, torneu tots i totes sans i estalvis al setembre i envieu-nos fotos del vostre estiu amb videojocs!!!!!

.

.

.

.

.

Marisol López

%d bloggers like this: