Apps per viatjar i aprendre a l’estiu

Aquí teniu una sèrie d’apps que us poden ajudar a passar un fantàstic estiu!

Yovivo és una app per IOS que permet barrejar totes les fotos que heu fet i teniu emmagatzemades als diferents núvols. Amb aquesta app per fi organizareu fàcilment les fotos de Facebook, Flickr, Instagram, Picasa, DropBox, Google Drive i OneDrive. No torneu a perdre (o a no trobar) una foto!
Si us agrada el cinema, no us podeu perdre aquest kit d’apps per al mòbil! Us permetran no perdre-us cap pel·lícula sigueu on sigueu i trobar qualsevol informació cinematogràfica en qualsevol moment..
Cada any es fan llistes de les apps imprescindibles per viatjar. Tot i que segurament tindreu les vostres preferides, aquí teniu algunes molt interessants.

Si ja les teniu totes, podeu fer un cop d’ull a aquesta altra llista d’apps menys conegudes però no per això menys necessàries. I sempre podeu fer una mirada a les que us vam recomanar l’any passat. Que tampoc ha canviat tot tant, oi?

L’estiu també és un bon moment per aprendre coses, llegir, seguir conferències, practicar instruments… Aquí teniu 11 aplicacions que prometen “fer-vos més llestos”. Bé, ja ens ho direu al setembre!!!! Nosaltres per si de cas les farem anar totes!!!!
I si voleu tornar al setembre estant absolutament al dia de tot el relacionat amb la tecnologia, us deixem 5 aplicacions web (però moltes també amb la seva versió mòbil) que us permetran no perdre-us ni una notícia tecnològica. I tranquils, que si us l’heu perduda ja us l’explicarem nosaltres!!!!

.

.

.

.

.

.

Marisol López

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.