Després del seu èxit a iOS i PC, Nihilumbra arriba a la Play Station Store.

El protagonista del joc és  Born, un personatge creat a partir d’un tipus d’antimatèria conegut com The Void , una massa fosca nascuda del no-res.  El buit és el principal enemic de Born: el persegueix sense descans, ho destrueix tot al seu pas i li envia esbirros per tal que el reabsorbeixin i poder així restablir l’equilibri de l’univers.

Més enllà del típic joc de plataformes, la principal característica de Nihilumbra és la possibilitat de modificar el paisatge a través dels colors. Hi ha cinc colors  que permeten  canviar la física del món, resoldre puzles o eliminar enemics.

Nihilumbra és un viatge per cinc mons que culmina, fent un gir emocionant,  en un nou desafiament i en una sorpresa final.

Beautifun Games és un equip de desenvolupadors indies amb seu a Sabadell. Després de Nihilumbra, estan treballant en el proper joc: Wizards of the Neon Age.

A %d bloguers els agrada això: