Es lliuren els premis a videojocs ambientats en el 1714

El passat 27 de novembre va tenir lloc al Palau de la Generalitat el lliurament del premi al millor videojoc relacionat amb el Tricentenari. Aquest premi, convocat pel Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya dins els actes de commemoració del Tricentenari, estava destinat a alumnes de graus, màsters o postgraus i centres d’estudis superiors, que tinguin com a objectiu el disseny, la creació i la programació de videojocs o aplicacions multimèdia, inscrits al curs 2013-2014 i tenia una dotació de 6.000€. El jurat va decidir atorgar el Premi ex aequo al millor videojoc del Tricentenari a HEROIS DE 1714 i a ASSETJATS i reconèixer com a finalistes a ASSETJATS 1714 i BANDERA NEGRA. Moltes felicitats als quatre equips!!!!

Herois 1714
Assetjats

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.