Es lliuren els premis a videojocs ambientats en el 1714

El passat 27 de novembre va tenir lloc al Palau de la Generalitat el lliurament del premi al millor videojoc relacionat amb el Tricentenari. Aquest premi, convocat pel Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya dins els actes de commemoració del Tricentenari, estava destinat a alumnes de graus, màsters o postgraus i centres d’estudis superiors, que tinguin com a objectiu el disseny, la creació i la programació de videojocs o aplicacions multimèdia, inscrits al curs 2013-2014 i tenia una dotació de 6.000€. El jurat va decidir atorgar el Premi ex aequo al millor videojoc del Tricentenari a HEROIS DE 1714 i a ASSETJATS i reconèixer com a finalistes a ASSETJATS 1714 i BANDERA NEGRA. Moltes felicitats als quatre equips!!!!

Herois 1714
Assetjats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.