Els videojocs d'A Crowd of Monsters capten 450.000€

La Vanguardia, A. GASTESI 29/11/2014

Els videojocs d'A Crowd of Monsters capten 450.000 euros

Els videojocs d’A Crowd of Monsters capten 450.000 euros

L’empresa desenvolupadora de videojocs A Crowd of Monsters ha tancat la seva primera ronda d’inversió valorada en 450.000 euros avalada per Inveready, The Crowd Angel i Caixa Capital Risc.

A Crowd of Monsters està liderada per Daniel Candil, Daniel Castellanos, Ramon Nafria i Rafael González, tots amb experiència al sector i extreballadors de Gameloft, Digital Legends i Microjocs, i van ser el primer equip espanyol que va formar part del programa ID@Xbox impulsat per Microsoft. Sugar Kid, el seu primer desenvolupament de producte com a equip, va situar-se el número dos de l’Apple Store en el seu llançament, només superat per WhatsApp, i ben aviat es realitzarà el llançament de Funk of titans per a XboxONE, coproduït amb una multinacional americana del sector audiovisual.

L’objectiu de la companyia és el desenvolupament de videojocs episòdics, que ja compta amb importants casos d’èxit com The walking dead, Tales of monkey island i ben aviat Joc de trons. El primer videojoc d’aquestes característiques serà Blues & bullets, un thriller ambientat als EUA dels anys trenta i de cinc episodis bimensuals, el primer dels quals sortirà el maig del 2015 dins del programa ID@Xbox de Microsoft.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.