via EFE. 31/10/2014

El festival Temporada Alta, un dels més importants de l’escena europea, que té lloc a Girona fins al pròxim 8 de desembre, ha incorporat la tecnologia ‘beacons’ per millorar la interacció amb els espectadors, segons informen els responsables de la seva instal·lació.

Aquesta novetat es basa en l’ús del ‘bluetooth’ per llançar campanyes a través de la telefonia mòbil que, en aquest cas, consisteix a promocions o descomptes abans i després dels espectacles, així com informació addicional de la funció o l’organització de concursos per obtenir localitats gratuïtes per a futurs passis.

L’encarregada d’introduir aquesta nova tecnologia en el Temporada Alta és la consultoria catalana Playbrand, que ha arribat a un acord de col·laboració amb la plataforma virtual Movintracks, que permet el disseny d’experiències de marca interactives i calibrables tant en espais oberts com tancats a través de dispositius mòbils del consumidor.

Els ‘beacons’ són petits transmissors ubicats especialment en llocs com en aquest cas les sales de teatre del Temporada Alta, que interactuen amb l’usuari.

La funció del festival és servir de trampolí a Espanya a l’ús d’aquesta tecnologia en l’àmbit de la cultura i les arts escèniques, així com reafirmar Girona com ciutat d’empreses especialitzades en aquest sector.

La campanya a través de ‘beacons’ en el Temporada Alta se centrarà en la promoció de l’aplicació desenvolupada per aquesta cita, la captació de públic en biblioteques gironins i una acció directa durant un espectacle.

Aquí us podeu baixar l’aplicació del festival per iOS i Android.

%d bloggers like this: