Coneixes tot el potencial dels últims avanços tecnològics? Vols saber com ha afectat el món digital a sectors tan específics com la música, l’art o el gaming?

.

El Mobile World Centre comença un nou curs amb una programació en la qual s’inclouran exposicions temporals i mostres temàtiques que et permetran conèixer diferents innovacions artístiques i tecnològiques, així com participar en diferents processos creatius. Aquest nou format d’experiències es basarà en la interacció i la participació directa entre creadors, ciutadans i indústria.

Us recomanem la primera exposició programada. El vídeo promet molt!

.

Nom de l’exposició: Music and Arts. Noves realitats

Lloc: Mobile World Centre (Fontanella, 2, 08002 Barcelona

Dates: 21 octubre – 13 desembre 2014

A partir del pròxim 21 d’octubre, els ciutadans que visitin Mobile World Centre podran gaudir de l’experiència Music and Arts. Aquesta nova exposició, organitzada en col·laboració amb Alfa-ville, comptarà amb una mostra central titulada “Noves Realitats” i un programa d’activitats paral·leles compost per seminaris d’art i música, concerts audiovisuals i tallers infantils, per aprendre música mitjançant dispositius mòbils, impartits per músics professionals.

A més, dins de totes les activitats programades, Music and Arts comptarà també amb la col·laboració d’esdeveniments com el Festival Internacional de Cinema Beefeater In-Edit, que traslladarà la seva àrea professional –l’In-Edit Fast-Forward– a Mobile World Centre perquè empreses tecnològiques amb projectes vinculats als sectors musical i audiovisual puguin provar-los en directe amb el públic.

L’art i la cultura digital també tindran un espai destacat en tota la programació amb l’objectiu de fomentar la interacció de l’espectador amb les noves formes d’expressió artística marcades pels avanços tecnològics. Music and Arts tindrà amb cartell compost per alguns dels artistes més innovadors de la creativitat digital actual, com Mar CanetVarvara GulijavevaUniversal EverythingRyoichi Kurokawa.

Però no tot acaba aquí, a partir del mes de desembre es podrà gaudir d’una nova experiència en la qual es mostraran les últimes novetats del món del gaming. Cada mostra temàtica comptarà amb la participació autors i experts de prestigi internacional que et proposaran reptes creatius perquè puguis entendre i experimentar la transformació Mobile que s’està duent a terme al teu voltant. Us ho perdreu?

A %d bloguers els agrada això: