Ara que arriba el temps de les vacances, és el moment de carregar els smartphones amb les apps que ens poden ajudar, divertir i fer-nos passar un bon estiu. Aquí teniu unes quantes!!!

.

travel-apps-summer-2015Primer de tot, uns consells per fer maleta d’una forma més eficient. No us podeu deixar res imprescindible, però tampoc malbaratar  l’espai ni carregar massa pes!!!! I recordeu mirar la previsió del temps que farà! Per això hi ha apps molt interessants tant per iOS com per android.

Si viatgeu a l’estranger, ja coneixeu les mil apps que hi ha per trobar vols i hotels, amb comparatives de preu i de qualitat. Aquí en podeu trobar 10 que us poden ajudar. Aquí trobareu algunes apps interessants per organitzar els viatge i sobretot les imprescindibles per no perdre els nervis, per exemple buscant el cotxe quan l’has perdut.

Tenir algun traductor potent al mòbil pot ser de molta utilitat. Aquí teniu una llista d’alguns. Aquesta app us tradueix els rètols si els feu una fotografia amb el mòbil. I Word Lens directament us mostra el text traduït en realitat augmentada.

Un cop al lloc de destí, apps com Touristeye o Aroundme us ajudaran a trobar els millors llocs, a localitzar els parcs, botigues, cinemes a prop, …  Imprescindible localitzar els llocs on pots connectar la wifi!! Podeu trobar el Wi-Fi Finder per android i iOS.

Val la pena fer un diari del viatge, apuntar les descobertes i els llocs interessants. Journi serveix per això i funciona també sense wifi. I a la tornada podeu fer una presentació interactiva amb mapes i multimèdia de la vostra història amb Odissey.

Estar de vacances no només vol dir patir l’estrès dels aeroports, canviar de ciutats, caminades interminables… També vol dir relax, tranquil·litat i desconnexió. Si sou dels que us agrada tirar-vos a la platja o seure sota el pi, aquí teniu algunes apps amb els millors jocs de 2014 per iOS i android. També aquests són bon llocs per escoltar música (amb cascos per no molestar els que fan la migdiada). Aquí trobareu una llista d’apps per escoltar la vostra música o per trobar-ne de nova. Si el que voleu és mirar clips musicals de concerts, aquí en teniu 13.000 que us donaran hores i hores de música i bones vibracions. I si el que voleu és crear-los vosaltres, amb Mindie podreu fer els vostres propis videoclips fàcilment.

Per aquells qui penseu que l’estiu és un bon moment per aprendre coses, hi ha diverses apps que us ajudaran a aprendre idiomes, com la novíssima (i catalana) LextTalk. Si teniu nens i no aconseguiu que s’entusiasmen amb els deures i quaderns d’estiu, aquí teniu algunes alternatives divertides i formatives en temes tecnològics. I de pas, aprofiteu vosaltres per aprendre’n! Si el que us agrada és llegir, a més dels llibres en paper també podeu llegir al smartphone. Aquí trobareu apps que us facilitaran la lectura.

I al final… l’estiu pot ser un bon moment també per desintoxicar-se de la tecnologia! Aquí us en donaran alguns consells per aconseguir-ho (tot i que no en garantim el resultat!).

Quines són les vostres apps imprescindibles per a l’estiu? Deixeu-nos la vostra opinió als comentaris!!!

Sigui com sigui, el setembre ens tornarem a trobar en aquest blog amb més notícies, més tendències i més novetats al voltant de la cultura digital.

Bones vacances!!!!

A %d bloguers els agrada això: