Es presenta l’edició 2014 del Sonar+D

Sónar+D és el congrés internacional sobre creativitat i tecnologia destinat a potenciar el talent i les oportunitats de negoci a l’entorn de la cultura digital.

Se celebra a Barcelona al costat de Sónar de Dia al Palau de Congressos de Fira Montjuïc i reuneix a experts de tot el món (tecnòlegs, emprenedors, artistes, empreses i investigadors) per presentar i projectar les iniciatives i eines que donaran forma a les futures experiències creatives al voltant de la música, la imatge, els continguts interactius i les plataformes transmedia.

Sónar+D es defineix com a trobada amb un enfocament interdisciplinariintersectorial que es dirigeix als professionals del sector de les indústries creatives, tecnològiques i culturals i que persegueix la interacció entre elles, l’intercanvi de coneixements, el debat, l’exposició del talent i la generació de negoci.

Sónar+D s’integra orgànicament a Sónar i contribueix a fer del festival un actiu dinamitzador del sector de les tecnologies creatives, més enllà del seu territori natural de la música i el new media.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.