Sónar+D és el congrés internacional sobre creativitat i tecnologia destinat a potenciar el talent i les oportunitats de negoci a l’entorn de la cultura digital.

Se celebra a Barcelona al costat de Sónar de Dia al Palau de Congressos de Fira Montjuïc i reuneix a experts de tot el món (tecnòlegs, emprenedors, artistes, empreses i investigadors) per presentar i projectar les iniciatives i eines que donaran forma a les futures experiències creatives al voltant de la música, la imatge, els continguts interactius i les plataformes transmedia.

Sónar+D es defineix com a trobada amb un enfocament interdisciplinariintersectorial que es dirigeix als professionals del sector de les indústries creatives, tecnològiques i culturals i que persegueix la interacció entre elles, l’intercanvi de coneixements, el debat, l’exposició del talent i la generació de negoci.

Sónar+D s’integra orgànicament a Sónar i contribueix a fer del festival un actiu dinamitzador del sector de les tecnologies creatives, més enllà del seu territori natural de la música i el new media.

A %d bloguers els agrada això: