Minimúsica presenta Toc and Roll perquè els nens pugin compondre les seves primeres cançons

minimúsica presenta TOC AND ROLL, la primera aplicació ideada perquè els nens puguin compondre les seves primeres cançons i desenvolupar la seva creativitat d’una forma fàcil, divertida i intuïtiva. Com si es tractés d’un estudi portàtil, TOC AND ROLL ofereix la possibilitat de barrejar diferents instruments en un multipistes virtual, afegir efectes, gravar la veu i compartir el resultat amb la resta del món.

TOC AND ROLL està basat en l’educació pràctica i de coneixement del mitjà. Sense necessitat d’assistir a classes de solfeig, l’aplicació disposa d’un entorn en el qual descobrir d’una manera intuïtiva i molt ràpida com funciona el llenguatge musical, l’harmonia i el ritme, a més de ser una notable porta d’entrada a les eines de producció i a la creació musical a través de la tecnologia.

L’aplicació ofereix també l’opció de guardar i compartir cada cançó, tot pujant-la a Youtube i compartint-la per correu o a les xarxes socials.

TOC AND ROLL està disponible per iPad i iPhone a l‘App Store i en la seva curta vida compta amb una gran quantitat d’èxits:

-Ha obtingut més de 18.000 descàrregues en 75 països diferents.
-S’ha col·locat al podi de descàrregues de App Store en les categories de Música i Nens en països com Regne Unit, Mèxic i Espanya.
-Ha estat selecciona per The App Date per ser presentada com una de les 3 Apps del moment en la seva edició de març.
-Ofereix més de 1.000 combinacions diferents d’instruments reals i conté cap tipus de publicitat ni compres integrades.
-Ha obtingut destacables ressenyes de mitjans i blogs especialitzats en tecnologia i
educació. Es pot veure un vídeo tutorial aquí.

Leave a Reply