minimúsica presenta TOC AND ROLL, la primera aplicació ideada perquè els nens puguin compondre les seves primeres cançons i desenvolupar la seva creativitat d’una forma fàcil, divertida i intuïtiva. Com si es tractés d’un estudi portàtil, TOC AND ROLL ofereix la possibilitat de barrejar diferents instruments en un multipistes virtual, afegir efectes, gravar la veu i compartir el resultat amb la resta del món.

TOC AND ROLL està basat en l’educació pràctica i de coneixement del mitjà. Sense necessitat d’assistir a classes de solfeig, l’aplicació disposa d’un entorn en el qual descobrir d’una manera intuïtiva i molt ràpida com funciona el llenguatge musical, l’harmonia i el ritme, a més de ser una notable porta d’entrada a les eines de producció i a la creació musical a través de la tecnologia.

L’aplicació ofereix també l’opció de guardar i compartir cada cançó, tot pujant-la a Youtube i compartint-la per correu o a les xarxes socials.

TOC AND ROLL està disponible per iPad i iPhone a l‘App Store i en la seva curta vida compta amb una gran quantitat d’èxits:

-Ha obtingut més de 18.000 descàrregues en 75 països diferents.
-S’ha col·locat al podi de descàrregues de App Store en les categories de Música i Nens en països com Regne Unit, Mèxic i Espanya.
-Ha estat selecciona per The App Date per ser presentada com una de les 3 Apps del moment en la seva edició de març.
-Ofereix més de 1.000 combinacions diferents d’instruments reals i conté cap tipus de publicitat ni compres integrades.
-Ha obtingut destacables ressenyes de mitjans i blogs especialitzats en tecnologia i
educació. Es pot veure un vídeo tutorial aquí.

%d bloggers like this: